سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۴ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۳:۲۴

پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۴

اطلاعیە هماهنگ کنندە پروژە تلاش برای اهدا جایزە ساخاروف بە شخصیتهای ایرانی

جا دارد که بار دیگر از تمام سازمان ها، احزاب و شخصیت های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی و... کشورمان که به حمایت از پروژه کاندیداتوری سه شخصیت ایرانی پرداختند، تشکر کنم و امید آن دارم که در دور بعد بتوانیم هر چه بیشتر و هماهنگ تر برای چنین اقدامات نیکی مشترکاً گام های بلندتری برداریم

با سلام به شما هموطنان عزیز

از طریق این ای- میل به اطلاع شما عزیزان می رسانم که جایزه ساخاروف، که هر ساله از طرف پارلمان اروپا به افراد و سازمانهایی اهداء می شود که زندگی خود را به دفاع از حقوق بشر و آزادی اندیشه اختصاص داده اند. در روز چهارشنبه ۱۵ دسامبر، ۲۳ مین جایزه ساخاروف در سال ۲۰۱۰، توسط رئیس پارلمان اروپا، به برنده جایزه اعطا خواهد شد. این جایزه امسال به آقای گیرمو فاریناس، ناراضی سیاسی کوبایی تعلق می گیرد. لازم به گفتن است که در پنج اکتبر ۲۰۱۰، در جلسه ای مشترک میان اعضای کمیسیون امور خارجه و زیر کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا، به معرفی ۹ کاندیدایی پرداخته شد که بشکل های گوناگون کاندیدای دریافت جایزه ساخاروف شده بودند. البته از ایران هم کاندیدایی در میان نه کاندیدا وجود داشته است. سپس در جلسه ای دیگر در تاریخ ۱۸ اکتبر سه کاندیدا برای فینال از میان دیگر کاندیداهای موجود در جلسه مشترک کمیسیون امور خارجه و کمیسیون توسعه پارلمان اروپا انتخاب شدند (در میان این سه کاندیدا؛ یکی زن قاضی که جزء اپوزیسیون اتیوپی است. ایشان کاندیدای گروه سوسیالیست ها و دمکرات های لیبرال بوده اند، دیگری یک سازمان غیر انتفاعی اسرائیلی است که برای صلح و برای برقراری دو کشور فلسطین و اسرائیل مبارزه می کند؛ این گروه کاندیدای گروه سبزها و گروه چپ ها متحد بوده است و نفر سوم ناراضی کوبائی بوده است که فعال سیاسی و حقوق بشری می باشد که کاندیدای گروه دمکرات مسیحی ها و نئو محافظه کاران در پارلمان اروپا بوده است).

در تاریخ ۲۱ اکتبر توسط روسای گروه های سیاسی حاضر در پارلمان اروپا، رای یا تصمیم گروه های خود را اعلام کردند. بدین طریق از اواخر ماه اکتبر روشن شد که جایزه ساخاروف برای سال ۲۰۱۰، به چه کسی تعلق می گیرد. و چنانچه می دانید رئیس پارلمان اروپا در ماه اکتبر در جلسه ای نام مخالف کوبائی را بعنوان برنده جایزه ساخاروف اعلام کرد. اما به لحاظ اداری و رسمی که در پارلمان اروپا وجود دارد جایزه مربوطه در ماه دسامبر و بویژه در ۱۰دسامبر به فرد مربوطه اعطا می شود.

در تاریخ ۱۳ دسامبر،جلسه مشترکی دیگر قرار است با حضور اعضای کمیسیون امور خارجه، سو کمیسیون حقوق بشر و کمیسیون توسعه در پارلمان اروپا برگزار شود تا بلکه ترتیبات آخر برای ارائه جایزه ساخاروف سازمان داده شود. و در ۱۵ دسامبر ۲۰۱۰در جلسه حضوری و علنی اعضای پارلمان اروپا این جایزه در اختیار ناراضی کوبائی قرار خواهد گرفت.

لازم به اطلاع است که این سومین بار در طول ۱۰ سال گذشته است که پارلمان اروپا این جایزه را به مخالفان کوبایی اعطا میکند. در سال ۲۰۰۲ این جایزه به اوسوالدو پایا، دیگر منتقد دولت کوبا و ۳ سال بعد، به “بانوان سفیدپوش”، گروهی متشکل از بستگان زندانیان سیاسی کوبا رسید.

بعد از انتخاب نهائی برای جایزه ساخاروف در میان گروه های سیاسی موجود در پارلمان اروپا بحث های بسیاری صورت گرفت، و قرار شد که در قوانین موجود برای اعطای جایزه ساخاروف تغییراتی صورت گیرد.

در آخر جا دارد که بار دیگر از تمام سازمان ها، احزاب و شخصیت های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی و… کشورمان که به حمایت از پروژه کاندیداتوری سه شخصیت ایرانی پرداختند، تشکر کنم و امید آن دارم که در دور بعد بتوانیم هر چه بیشتر و هماهنگ تر برای چنین اقدامات نیکی مشترکاً گام های بلندتری برداریم.

درود بر شما

علی صمد – هماهنگ کننده پروژه

تاریخ انتشار : ۲۲ آذر, ۱۳۸۹ ۸:۲۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آمار ۴۰ هزار کشته اعتراضات ایران از کجا آمده است؟

تنگهٔ هرمز به قدمت تاریخ کهن است

ارزش یارانه و کالابرگ، فقط ۷ دلار است/ شعاری پوپولیستی به نام «افزایش مبلغ کالابرگ»

روزنوشت‌های زنی که آب به طبقه‌ی آنها در کشتی‌ رسیده

گرامشی، هژمونی بدیل و ائتلاف‌های اتحادیه‌های کارگری و سازمان‌های جامعهٔ مدنی در مالزی

سم‌ساز اعظم؛ فصل سوم: سوژه‌های داوطلب و غیر داوطلب.