سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ تیر, ۱۴۰۵ ۰۱:۲۷

دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۷

تظاهرات و اعتراض در بروکسلروز شنبه ۱۸ ژوئن ساعت ۱۸ در برابر سفارت جمهوری اسلامی در بروکسل

از همه درخواست می کنیم با لباس، شال گردن، تی شرت و یا هر نمادین سبز که نشان از هستی، زندگی و دموکراسی و آینده مدرن ایران است، بیایند.

فدراسیون اروپرس

Getting your Trinity Audio player ready...

همزمان و همراه با بیش از ۸۰ نهاد دموکراتیک و حقوق بشری در سراسر اروپا، آمریکا و کانادا، ما هم در بر ابر سفارت ایران در بروکسل دست به تظاهرات و اعتراض می زنیم.

اعتراض به بیگناهی زندانیان، اعتراض به شکنجه ها، اعتراض به تجاوزها، اعتراض به غیرقانونی و غیرمردمی بودن کل رژیم جمهوری اسلامی ایران

از همه دوستان ساکن بلژیک دعوت می کنیم، برای پشتیبانی از مردم آزادیخواه و لائیک ایران، در این تظاهرات شرکت کنند.

برای این که حرکت ما یادآور جنبش نوین انقلابی و سبز مردم ایران در ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ باشد، از همه درخواست می کنیم با لباس، شال گردن، تی شرت و یا هر نمادین سبز که نشان از هستی، زندگی و دموکراسی و آینده مدرن ایران است، بیایند. کسانی که در بلژیک نیستند نیز می توانند با ارسال این نامه برای دوستان خودشان در سراسر جهان، ما را پشتیبانی کرده و بدین ترتیب در تظاهرات ما شرکت کنند.

اگر خواستید این کار را بکنید، لطفا بنویسید: تا سرنگونی رژیم ضد بشری، ما همه با هم هستیم. خبر را تا فردا در جهان اینترنتی پخش کنید!

فدراسیون اروپرس از این تظاهرات که از سوی اتحاد برای ایران ـ بلژیک برگزار می شود، پشتیبانی کرده و از اعضا و دوستداران خود و از همه هموطنان میهن پرست می خواهد که در این تظاهرات شرکت کنند.

فدراسیون اروپرس که یک انجمن فرهنگی ـ اجتماعی و حقوق بشری و زیستگاهی است، اعلام می کند که : تمام فرهنگ سازان ما که نویسندگان، روزنامه نگاران، دانشجویان، آموزگاران و استادان دانشگاه ها و روشنفکران می باشند، یا در زندان هستند و یا در شرایط ترس و خفقان بسر می برند، تمام زنان مبارز و برابریخواه، مبارزین اقوام ایرانی، نمایندگان ادیان و سران سندیکاهای کارگری در زیر تیغ و سرنیزه و تهدید زندان و مرگ بسر می برند، تمامی زیستگاه ایران از دشت و بیابان و جنگل و دریا و کوه و دره گرفته تا روستاها و شهرهای بزرگ، در خطر نابودی و آلودگی قرار گرفته و خطر انفجار یک چرنوبیل و یا فوکوشیمای ایرانی، زندگی همه ایرانیان و مردم منطقه را تهدید می کند.

فدراسیون اروپرسوظیفه خود می داند تا در این تظاهرات شرکت کرده و با بانگ رسا به جمهوری اسلامی در ایران، نه بگوید.

انور میرستاری

رئیس فدراسیون اروپرس

تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد, ۱۳۹۰ ۷:۰۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حمید اشرف؛شرحی از سرگذشت چه‌گوارای ایران!

گزارش ماهانه؛ نگاهی اجمالی به وضعیت حقوق بشر – اردیبهشت ماه ۱۴۰۵

بحران ناتو، رقابت امپریالیستی و آینده نظامی اروپا

حمید اشرف

نقش و سهم ساواک در رشد و گسترش انقلاب اسلامی و فروپاشی رژیم پهلوی

بیانیه «همبستگی جمهوری‌خواهان ایران» پیرامون انعقاد «تفاهم‌نامه» بین دولت‌های ایران و آمریکا