سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ شهریور, ۱۴۰۵ ۲۱:۱۵

چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۵

حبس ابد و ۲۰ سال زندان برای چهار فعال عرب اهوازی

قابل ذکر است که این 4 زندانی در یک سناریوی ساختگی توسط وزارت اطلاعات در سال 2012 توسط كانال انگليسي زبان“پرس تی وی ” وابسته به نظام جمهوري اسلامي وادار به "اعترافات اجباری "مبني بر ترور و مجروح كردن دو بسيجي شدند، اتهامي كه توسط اين ٤ فعال در دادگاه انقلاب اهواز رد شد. اين افراد هم اكنون در زندان كارون اهواز هستند.

Getting your Trinity Audio player ready...

 

بعد از دو سال و هفت ماه از دستگیری چهار فعال عرب اهوازی اخیرا شعبه یک دادگاه انقلاب اسلامی اهواز احکام اولیه آنها را صادر کرد.

حسن عبیات فرزند جلاو متولد ۱۳۵۷ متأهل ، خالد عبیداوی فرزند جمعه متولد ۱۳۶۴، عیدان بیت سیاح(شاخی) فرزند کاظم ۳۷ ساله متأهل و دارای ۵ فرزند، جاسم ساعدی(سواعدی ) متولد ۱۳۶۳ که همگی اهل حمیدیه در ۲۵ کیلومتری شهر اهواز سکونت دارند در ژانویه سال ۲۰۱۲ توسط اداره اطلاعات اهواز دستگیر و در دادگاه انقلاب اهواز شعبه اول به ریاست قاضی “فرهادوند” به اتهام محاربه با خدا و إفساد فی الارض ،تاسیس تشکیلاتی مخالف با جمهوری إسلامی و ارتباط با خارج و اقدام علیه امنیت کشور محاکمه شدند که در هفته گذشته احکام اولیه به آنها إبلاغ شد.

احکام صادره از شعبه اول به شرح ذیل است:

۱- حسن عبیات فرزند جلاو- ابد

۲-عیدان بیت سیاح( شاخی) – ۱۰سال

۳-جاسم ساعدی -۵ سال

۴- خالد عبیداوی- ۵ سال

این چهار فعال بیش از ۱۱ ماه در بازداشتگاه اطلاعات اهواز تحت شدیدترین شکنجه جسمانی و روحی قرار گرفته بودند بطوری که یکی از زندانیانی که با آنها در زندان کارون بوده می گوید؛ آثار شکنجه تا کنون بر بدن آنان نمایان است. 

قابل ذکر است که این ۴ زندانی در یک سناریوی ساختگی توسط وزارت اطلاعات در سال ۲۰۱۲ توسط کانال انگلیسی زبان“پرس تی وی ” وابسته به نظام جمهوری اسلامی وادار به “اعترافات اجباری “مبنی بر ترور و مجروح کردن دو بسیجی شدند، اتهامی که توسط این ۴ فعال در دادگاه  انقلاب اهواز رد شد. این افراد هم اکنون در زندان کارون اهواز هستند.

فیلم زیر مربوط به اعترافات جوانان شهر حمیدیه که در داخل ساختمان أداره اطلاعات اهواز و پس از ماهها شکنجه ،توسط پرس تی وی می باشد:

http://www.aparat.com/v/lTpCD

 کریم دحیمی فعال حقوق بشر

تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان

سیلیکون ولی، جنگ را به عنوان یک بازار رشد می‌بیند

لندن و کی‌یف توافق‌نامه‌ای در مورد استفاده نظامی از هوش مصنوعی امضا کردند

صدها هزار روهینگیایی در معرض تهدید گرسنگی حاد هستند