سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۲:۱۹

جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۹

درخواست از اتحادیە های کارگری جهان: از دولت جمهوری اسلامی ایران بخواهید بە پایمال سازی حقوق سندیکائی و سرکوب فعالان کارگران ایران خاتمە دهد!

خواست کارگران و عموم مزدبگیران ایران رفع ممنوعیت و موانع فعالیت های سندیکایی، تأمین حق اعتصاب و اعتراض، اجرای مقاولە نامە های بنیادین سازمان بین المللی کار و مقدم بر همە، مقاولە نامە های ٨٧ و ٩٨ سازمان بین المللی کار است.

خواست کارگران و عموم مزدبگیران ایران رفع ممنوعیت و موانع فعالیت های سندیکایی، تأمین حق اعتصاب و اعتراض، اجرای مقاولە نامە های بنیادین سازمان بین المللی کار و مقدم بر همە، مقاولە نامە های ۸۷ و ۹۸ سازمان بین المللی کار است. طی چند سال گذشته فعالان سندیکائی بارها از مسئولان بخش اتحادیه های کارگری آی.ال.او. خواسته اند که دولت ایران را به اجرای تعهدات خود نسبت به حقوق کارگران مصرحه در مقاوله نامه های این سازمان مکلف کنند. اما این خواست به طور مؤثر پیگیری نشده است و نقض مقاوله نامه ها کماکان به قوت پیشین ادامه یافته است.

دوستان عزیز،

رهبران اتحادیە های کارگری،

اطلاع دارید ۴ دهە است کە حقوق سندیکایی در جمهوری اسلامی توسط مقامات حکومتی بە شدت پایمال می شود. سندیکاها، شوراها و تشکل‌های مستقل سندیکایی با خشونت سرکوب می شوند، رهبران آن‌ها صرفاً به‌خاطر فعالیت های سندیکایی تحت پیگرد مداوم قرار می گیرند، شمار زیادی از آن‌ها بە زندان های طویل المدت محکوم شده اند، عدەای از آن‌ها به‌خاطر شرایط سخت زندان و رفتار زندانبانان با آنان و محرومیت از درمان و دارو جان باختەاند، و عدەای نیز کە آزاد شدەاند بخشی از سلامت شان را از دست دادەاند. شمار دیگری از فعالان سندیکایی بە طرز مشکوکی به قتل رسیده اند. منتفی نیست این قتل‌ها با دستور مقامات قضایی انجام  شدە باشند. قرینه این که مقامات قضایی مانع تحقیق مراجع پزشکی در مورد علت مرگ این افراد می شوند.

نیروهای امنیتی برای واداشتن کارگران زندانی بە تسلیم، علاوە بر اعمال شکنجە های جسمی و روحی بر آنان خانوادە شان  را نیز در خارج از زندان تحت فشار قرار می دهند تا از انعکاس وضعیت زندانیان و شرایط بد زندان‌ها اطلاعی بە رسانە ها ندهند. آنان کارگران بازداشتی را ماه ها در سلول انفرادی قرار می دهند، آن‌ها را از ملاقات با خانوادە هایشان محروم، و دسترسی بە وکیل را برایشان غیر ممکن می کنند. حتی کارگران را به‌خاطر اعتراض به عقب افتادن چند ماهۀ دستمزد شان اخراج و زندانی می کنند. در مواردی هم دادگاە ها برای شرکت کنندگان در اعتصابات و اعتراضات کارگری دست به صدور  حکم شلاق زده اند.

تنها از ابتدای ماە مە ۲۰۱۸ تا کنون دەها کارگر و معلم به‌خاطر اعتراض بە دستمزدهای زیر خط فقر و زندانی کردن رهبران سندیکایی بازداشت شدەاند. در میان بازداشت شدگان هستند کسانی کە پیش از این نیز بارها صرفا به‌خاطر فعالیت های سندیکایی و تلاش برای ایجاد سندیکا زندانی شده و بیش از ۵ سال را در زندان گذراندەاند. رسول بداقی و محمد حبیبی از زمرۀ این کسان اند. مسئولان قضایی برای عدەای از بازداشت شدگان  پروندە تشکیل دادە و آن‌ها را در زندان نگاە داشتەاند. اسماعیل عبدی و محمود بهشتی لنگرودی دو تن از رهبران کانون صنفی معلمان سال‌هاست کە در زندان اند. مدت‌هاست کە بە آقای عبدی حتی مرخصی درمانی هم نمی دهند. او به‌همین خاطر و در اعتراض بە رفتار بد زندانبانان و پیگرد فعالان مدنی، بیش از ۲۰ روز است کە به‌همراە روح اللە مردانی، یکی دیگر از معلمان بازداشتی، در اعتصاب غذا بە سر می برد. سلامتی آنان‌ جداً بە مخاطرە افتادە است.

خواست کارگران و عموم مزدبگیران ایران رفع ممنوعیت و موانع فعالیت های سندیکایی، تأمین حق اعتصاب و اعتراض، اجرای مقاولە نامە های بنیادین سازمان بین المللی کار و مقدم بر همە، مقاولە نامە های ۸۷ و ۹۸ سازمان بین المللی کار است. طی چند سال گذشته فعالان سندیکائی بارها از مسئولان بخش اتحادیه های کارگری آی.ال.او. خواسته اند که دولت ایران را به اجرای تعهدات خود نسبت به حقوق کارگران مصرحه در مقاوله نامه های این سازمان مکلف کنند. اما این خواست به طور مؤثر پیگیری نشده است و نقض مقاوله نامه ها کماکان به قوت پیشین ادامه یافته است.

 با تشکر قلبی از حمایت و همبستگی تا کنونی بسیاری از اتحادیەهای کارگری از حقوق سندیکایی کارگران ایران، ما از شما می خواهیم:

–  بە حمایت هایتان از مبارزە کارگران ایران برای کسب حقوق سندیکایی شان ادامه دهید.

– به‌هر وسیلە کە می توانید، از جمهوری اسلامی ایران بخواهید به سرکوب سندیکاهای کارگری مستقل پایان دهد، مقاولە نامه های سازمان بین المللی کار را در ایران بلادرنگ بە اجرا بگذارد و کلیۀ کسانی را کە بە این دلیل زندانی کردە است، آزاد کند.

– از مسئولان بخش اتحادیه های کارگری آی.ال.او بخواهید به وظائف خود در دفاع از حق تشکل مستقل کارگران ایران عمل کنند.

با احترام

حزب چپ ایران (فدائیان خلق)

۲۲ مه ۲۰۱۸

تاریخ انتشار : ۸ خرداد, ۱۳۹۷ ۱:۵۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

در سطحی کلان‌تر از روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های موردی، می‌توان استدلال کرد که «نکبت» نه صرفاً یک رخداد تاریخی با نقطه آغاز مشخص در سال ۱۹۴۸، بلکه نوعی منطق تاریخی-فضایی در حال تداوم است که رابطه میان قدرت، سرزمین و جمعیت را در یک چارچوب ساختاری بازتعریف کرده است. در این خوانش، ۱۹۴۸ نه لحظه پایان یک نظم پیشین، بلکه لحظه تثبیت یک الگوی جدید از سازمان‌دهی سیاسی فضا و جمعیت است؛ الگویی که قابلیت انطباق با شرایط تاریخی متغیر را در دهه‌های بعد حفظ کرده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

وقتی «فقر» چهره زنانه پیدا می کند / زنان اولین قربانیان شوک‌های اقتصادی پی‌در‌پی

فیلسوفان یهودی تبار؛ آته ایسم ناتمام، سوسیالیسم احساسی

محاکمه مجدد احمدرضا حائری هم‌زمان با ادامه حبس او در قزل‌حصار

زادروز دکتر محمد مصدق؛ کابوس جاودانِ مستبدان، وابستگان و دشمنانِ حاکمیت ملت ایران، گرامی و مبارک باد

پیش به سوی اتحاد گسترده «چپ»:  برای میهن، نان، کار، خانه؛ برای کودک، مرد، زن، زندگی، آزادی

بررسی وضعیت اسف‌بار زندانیان زن در ایران