سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ اسفند, ۱۴۰۴ ۱۳:۴۱

جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱

دستبرد به حریم شخصی خانم شیرین عبادی را محکوم می کنیم!

ما از حقوق انسانی خانم عبادی و خانواده ایشان و نیز از اقدام ایشان در افشای اقدامات اخیر حکومت پشتیبانی می کنیم و از سایر قربانیان خودسریهای حکومت نیز میخواهیم به بهترین شیوه مقابله با این اقدامات غیرقانونی متوسل شوند

در گزارشها آمده است عوامل حکومت ایران در اقدامی غیرقانونی، حسابهای بانکی خانم شیرین عبادی و خانواده ایشان را مسدود کرده و حتی به صندوق بانکی حاوی اسناد شخصی خانم عبادی دستبرد زدهاند. ما این اقدام وقیحانه را نشانه ضعف حکومتی میدانیم که در انظار همه جهانیان رسوا شده است. حکام مستبد ایران، می خواهند از چهرههای سرشناس جامعه مدنی ایران انتقام شخصی بگیرند، چرا که نتوانسته اند این جامعه را در چارچوب تنگی که برایش نهادهاند محصور کنند. امروز دیگر این گونه تعرضها به افراد، قادر نیست موج میلیونی اعتراض به خودکامگی و ستم را مهار کند. ما از حقوق انسانی خانم عبادی و خانواده ایشان و نیز از اقدام ایشان در افشای اقدامات اخیر حکومت پشتیبانی می کنیم و از سایر قربانیان خودسریهای حکومت نیز میخواهیم به بهترین شیوه مقابله با این اقدامات غیرقانونی متوسل شوند که همان فرا خواندن همبستگی ملی و جهانی علیه این تعرضهاست. پاسخ کسانی که میخواهند سکوت گورستانی را به ایران باز گردانند، فریاد اعتراض طنین افکن در سراسر پهنه ایران و جهان است. هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) ۲ آذر ۱۳۸۸ (۲۴ نوامبر ۲۰۰۹)

تاریخ انتشار : ۳ آذر, ۱۳۸۸ ۸:۵۱ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

ایران واحد؛ حاصل همبستگی هزاران‌سالهٔ اقوام گوناگون این سرزمین؛ همبستگی‌ای گسست‌ناپذیر

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): از احزاب کرد می‌خواهیم به شعار زنده‌یاد رفیق قاسملو ـ «دموکراسی برای ایران و خودمختاری برای کردستان» ـ که سال‌های طولانی راهنمای عمل احزاب کرد و مردم کردستان در ایران بوده است پایبند بمانند، به دیگر جریان‌های سرتاسر ی بپیوندید و در روند گذار مسالمت آمیزاز جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت مردم، نقش تاثیر گزار ایفا کنید. جنگ این امکان را ناممکن می کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

«جنگ نقطه‌زن»، فریبی بزرگ؛ دادخوا‌ست بین‌المللی تحقیق در بارۀ حمله به دبستان میناب

سیزده روز پس از آغاز حملۀ امریکا و اسراییل به ایران، این واقعیت تلخ و خونین هر روز بیشتر و بیشتر آشکار می‌شود که هدف اصلی تمامیت میهن ما و تکه‌تکه کردن آن است و جانیان و متجاوزان به خاک ایران، در این راه از هیچ جنایتی پرهیز ندارند. در چنین شرایطی، تدوین و امضای یک دادخواست رسمی بین‌المللی اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. این کارزار با محوریت تحقیق فوری دربارهٔ حمله به مدرسهٔ دخترانه «شجره طیبه» در میناب منتشر شد و بار دیگر توجه جهانی را به پیامدهای انسانی تجاوز نظامی به ایران و خالی کردن زرادخانه‌های امریکا و اسراییل بر سر شهروندان ما جلب کرد.

مطالعه »

یک جنایت جنگی ظالمانه بر طبق قوانین ناظر بر دریاها!

گودرز اقتداری: دانیل لامبرت یک دیپلمات سابق در سازمان ملل در این مورد چنین نوشته است: ” فرماندهان زیردریایی‌های نازی اغلب قایق‌های نجات، آب، غذا و مسیرهای ناوبری برای فرود آمدن به بازماندگان کشتی‌هایی که به آنها برخورد می‌کردند، می‌دادند. ایالات متحده بدون هیچ هشداری، امروز بیش از ۱۵۰ ملوان را کشت و سپس با سرعت فرار کرد. به معنای واقعی کلمه بدتر از نازی‌ها و یک جنایت جنگی ظالمانه.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جنگ با ایران: استراتژی، تشدید تنش و پیامدهای جهانی در گفتگوی جان مرشایمر و کریس هچز

درس تاریخی میرمهنا به غرب در جزیرهٔ خارک، تنگهٔ هرمز و خلیج فارس

کجا پناه بگیریم؟ ـ ماندن زیر بمب و موشک به دلیل فقر

فاجعۀ میناب؛ لحظه‌ای که سکوت، نقاب از چهره یک سیاست برداشت

«جنگ نقطه‌زن»، فریبی بزرگ؛ دادخوا‌ست بین‌المللی تحقیق در بارۀ حمله به دبستان میناب

بیست‌وششمین «تحلیل هفته» | سید مجتبی خامنه‌ای؛ راز سر به مُهر | علیرضا رجایی و فرخ نگهدار