سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۰ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۳:۵۶

یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۵۶

دیدار معاون حزب ‘آ اف د’ آلمان با ادواردو بولسونارو پسر رئیس جمهور برزیل

دیدار معاون حزب راستگرای آ ,اف, د آلمان خانم بئاتریکس فون استورچ و ادواردو بولسونارو نماینده پارلمان و پسر ژاییر بولسونارو رئیس جمهور برزیل، خبر ساز شد.یکی از اعضاء حزب کارگر برزیل نوشته است: سخنان نفرت آمیز و بیگانەستیزی ادواردو بولسونارو نماینده پارلمان و پسر ژاییر بولسونارو رئیس جمهور برزیل با معاون حزب راستگرای آ ,اف, د آلمان, کاملا مشترک و منطبق بود.

دیدار معاون حزب راستگرای آ ,اف, د آلمان خانم بئاتریکس فون استورچ  و ادواردو بولسونارو نماینده پارلمان برزیل و پسر ژاییر بولسونارو رئیس جمهور برزیل. اما اکنون ملاقات این دو فرد, بشدت مورد انتقاد مخالفین قرار گرفته است. یکی از مخالفان گفته است که سخنان نفرت آمیز و بیگانه ستیزی ادواردو بولسونارو نماینده پارلمان و پسر ژاییر بولسونارو رئیس جمهور برزیل با معاون حزب راستگرای آ ,اف, د آلمان, کاملا مشترک و منطبق بود.

 ادواردو بولسونارو پسر ژاییر بولسونارو رئیس جمهور برزیل در توئیتر، از این دیدار خود با معاون حزب راستگرای آلمان دفاع کردو نوشته است: “ما با آرمان های دفاع از خانواده، محافظت از مرزها و فرهنگ ملی متحد هستیم”. یکی دیگر از اعضاء راستگرای پارلمان برزیل خانم بیا  کیسیس، پس از ملاقات با معاون حزب راستگرای آلمان خانم بئاتریکس فون استورچ نوشت: “محافظه کاران جهان برای دفاع از ارزشهای مسیحی و خانواده متحد می شوند”.

گلیسی هافمن، رئیس حزب کارگر رئیس جمهور سابق لوئیز ایناسیو لولا دا سیلو,در توییتر خود درباره ملاقات ادواردو بولسونارو با خانم بئاتریکس فون استورچ,عضو پارلمان آلمان نوشت: “دیدار و تشکیل این جلسه جای تأسف دارد. آنها همه چیز مشترک دارند: “سخنان نفرت آمیز و بیگانه ستیزی ادواردو بولسونارو نماینده پارلمان و پسر ژاییر بولسونارو رئیس جمهور برزیل با معاون حزب راستگرای آ ,اف, د آلمان خانم ئاتریکس فون استورچ، عضو پارلمان آلمان، کاملا مشترک و منطبق بود”.

 بیشتراین انتقادات از طرف جنبش “یهودیان برای دموکراسی” و مسولان مهمترین موزه هولوکاست برزیل بود. موزه هولوکاست در شهر کوریتیبا در جنوب برزیل “برای ایجاد یک خاطره جمعی از هولوکاست در برزیل و برای “حمایت از دموکراسی” فعالیت می کند و علیه خارجی ستیزی, یهودی ستیزی و رشد فاشیزم در جامعه برزیل تبلیغات می کند.

یاد آوری:

آلترناتیو برای آلمان( Alternative für Deutschland, AfD) یک حزب محافظه‌کار در آلمان است که در سال ۲۰۱۳ تأسیس شد. این حزب راستگرا در کل یک حزب ضد مهاجر, ضد اسلام، مخالف اتحادیه اروپا و پوپولیست است. تا کنون چندین نفر از اعضای این حزب به دلیل فعالیت های نفرت پراکنی و نژادپرستانه متهم شده اند. همچنان تعدادی از هواداران این حزب,از اعضای گروه های راست افراطی هستند که برنامه های ضد قانون اساسی را تبلیغ میکنند وتحت نظارت پلیس آلمان قرار گرفته اند.

این حزب از سیستم ارز یورو انتقاد می‌کند، خواهان بیشتر شدن نقش سنتی خانواده‌ها در تربیت کودکان, سخت‌گیری در طلاق, سختگیری یا ممنوعیت سقط جنین، جلوگیری از ورود مهاجران و محدود کردن فعالیت مسلمانان، جلوگیری از ختنه کودکان، راه‌اندازی نیروگاه‌های اتمی و عدم سرمایه‌گذاری در رابطه گرمایش زمین، سربازی اجباری برای مردان, ایجاد رسانه‌های دولتی و حق نگهداری و حمل اسلحه است. رهبر وقت این حزب گفته بود: این حزب خواستار این است که پلیس باید اجازه داشته باشد در مواقع ضروری به پناهجویانی که بدون نام‌نویسی قصد ورود به خاک آلمان را دارند شلیک کند.

رهبران حزب آلترناتیو برای آلمان از اسلام با عنوان امپریالیسم دینی سخن می‌گویند. از برنامه های انتخاباتی این حزب, بزرگ‌نمایی خطر اسلام و ایجاد وحشت ناشی از بر باد رفتن آزادی‌های فردی در بین مردم این کشوراست. دو موضوع در کارزار انتخاباتی حزب آلترناتیو برای آلمان نقش مهمی ایفا می‌کنند: “اسلام” و “امنیت داخلی”. امنیت داخلی در آلمان در حال محو شدن است و این یکی از پیامدهای مستقیم سیاست مرزهای باز است. این حزب مخالفت ایده «اتحادیه اروپا » است و مایل است که اعضای قدرتمند اتحادیه اروپا با تغییر رویکرد خود به سطح ملی پیشین بازگردند. از این‌رو حزب آلترناتیو برای آلمان مخالف یورو به عنوان واحد پولی مشترک اتحادیه اروپاست.این حزب خواستار بازگشت آلمان به “مارک” است.

شنبه ۲ مرداد ماه ۱۴۰۰- ۲۴ یولی ۲۰۲۱

اشپیگل “Spiegel”

 

تاریخ انتشار : ۲ مرداد, ۱۴۰۰ ۱۱:۳۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در ستایش ایستادگی

به خاطر جنگ به وطن بازگشتم– بخش اول

۳۰ مه؛ روزی برای یادآوری زنانی که صدایشان جرم تلقی شد اما خاموش نشد 

بازتعریف «ضد امپریالیسم» در عصر جدید…

🎙 پادکست رادیو مرز: کمک رساندن | روایت کسانی که در جنگ به دیگران کمک کردند.

آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش