سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۲۰:۰۷

جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۷

قریب الوقع بودن اجرای احکام اعدام زندانیان سیاسی و مذهبی کرد

سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ضمن هشدار به مقامات حکومت اسلامی ایران مبنی عواقب ناگوار امنیتی بعد از اجرای احکام ناعادلانه اعدام درمناطق کردنشین ،درخواست میکند که با لغو حکم اعدام زندانیان سیاسی و مذهبی کرد فضای آرام و بدور از خشونت را در مناطق کردنشین حفظ و به پایداری آن کمک کند.

اطلاعیه

طی هفته های اخیر ،بعد از انتخابات ریاست جمهوری احکام اعدام ده ها تن از شهروندان زندانی در شهرهای مختلف ایران توسط قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران به اجرا گذاشته شده است . حکومت جمهوری اسلامی ایران که تا چند هفته قبل از انتخابات جهت تشویق مردم به حضور در انتخابات ریاست جمهوری اعدام ها را کم کرده بود، طی هفته های اخیر با سرعت در حال اجرای احکام اعدام به تاخییر افتاده میباشد که بار دیگر فضایی خشن و غیر منطقی از ایران را به نمایش گذاشته  است.

به نقل از خبرگزاری کردپا شش زندانی کُرد به نام‌های حامد احمدی، کمال مولایی، صدیق محمدی، سیدهادی حسینی، جهانگیر و جمشید دهقانی، به منظور اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی زندان قزل‌حصار منتقل شده اند و اجرای حکم آنها قریب‌الوقوع می‌باشد.

سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ،ضمن ابراز نگرانی شدید از صدور احکام اعدام واجرای قریب الوقع آن خواستار واکنش فوری سازمانهای بین المللی مدافع حقوق بشر در این زمینه است.

سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ضمن هشدار به مقامات حکومت اسلامی ایران مبنی عواقب ناگوار امنیتی بعد از اجرای احکام ناعادلانه اعدام درمناطق کردنشین ،درخواست میکند که با لغو حکم اعدام زندانیان سیاسی و مذهبی کرد فضای آرام و بدور از خشونت را در مناطق کردنشین حفظ و به پایداری آن کمک کند.

دبیرخانه سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان

تهران-۱۵ مردادش۱۳۹۲

۶ اگوست ۲۰۱۳

 

اسامی زندانیان سیاسی با حکم اعدام:

سیاسی: حبیب الله لطیفی، رشید آخکندی، مصطفی سلیمی، شیرکو معارفی، سمکو خورشیدی، سیروان نژاوی، ابراهیم عیسی‌پور، رزگار ( حبیب ) افشاری، علی افشاری،حبیب الله گلپری پور ،زانیار مرادی،لقمان مرادی،هوشنگ رضایی،رضا اسماعیلی،بهروز آلخانی،سید سامی حسینی،سید جمال محمدی ،بختیار معماری.

مذهبی: حامد احمدی،بهرام احمدی،کمال مولایی،اصغر رحیمی،بهنام رحیمی،جهانگیر دهقانی،محمد ظاهر بهمنی،جمشید دهقانی،کیوان زند کریمی،هوشیار محمدی،شهرام احمدی، پوریا محمدی، مختار رحیمی، بهمن رحیمی، محمدیاور رحیمی، امید پیوند، فرزاد شاه‌نظری و محمد غریبی.

زندانیان مذهبی اعدام شده: هوشیار محمدی ۳۳ ساله، بهران احمدی ۲۱ ساله، کیوان زندکریمی ۲۴ ساله، اصغر رحیمی ۲۴ ساله، محمد ظاهیر بهمنی ۲۳ ساله و بهنام رحیمی ۳۱ ساله همگی اهل سنندج.

 


تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد, ۱۳۹۲ ۸:۲۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حذف نسل جوان؛ سرمایه‌هایی که به دار آویخته می‌شوند

پرونده‌سازی در زندان؛ وریشه مرادی به حبس محکوم شد

گزارش مجموعه اطلاعاتی آمریکا می‌گوید ایران می‌تواند ماه‌ها از محاصره هرمزِ ترامپ جان سالم به در ببرد!

سلام! تو زنده‌ای یا مرده؟

رؤیای دموکراسی، واقعیت بحران

صحبتی با افکار عمومی جهان، به‌ویژه مردم آمریکا