سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۷ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۲:۰۷

شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۲:۰۷

نوروز بر مردم ایران و همه یاران و همراهان جنبش سبز خجسته باد

در خرداد سر بر آوردیم و در بهمن گفتیم که جنبش ما را سر سکوت حتی در خیابانها نیست. بگذار در فروردین باز گِرد هم آییم و اتحاد و همدلی خود را پاس داریم. سبز رنگ بهار و رنگ هم آوایی ما برای ایرانی رها از بند استبداد، آزاد و آباد است.

امضا کنندگان بیانیه بازسازی جنبش جمهوریخواهی

Getting your Trinity Audio player ready...

در خرداد سر بر آوردیم و در بهمن گفتیم که جنبش ما را سر سکوت حتی در خیابانها نیست. بگذار در فروردین باز گِرد هم آییم و اتحاد و همدلی خود را پاس داریم. سبز رنگ بهار و رنگ هم آوایی ما برای ایرانی رها از بند استبداد، آزاد و آباد است.

در آستانه نوروز امسال خاطره جانباختگان راه آزادی را گرامی میداریم و با یاد همرزمان در بندمان با هر عقیده و اندیشه ای که دارند بر سر سفره هفت سین می نشنیم و رهایی شان را آرزو میکنیم.

در آستانه این سال نو به میرحسین موسوی، زهرا رهنورد، فاطمه و مهدی کروبی درود میفرستیم و استقامت و پایداریشان را میستاییم. همراهان، نمادهای پیکار سرسخت ما، هر جا که هستید، عیدتان مبارک و سرتان سلامت باد.

کمال ارس، اردوان ارشاد، جمشید اسدی، بیژن افتخاری، مهدی امینی، مهران براتی، محمد برزنجه، شهلا بهاردوست، حسن راهی، رضا چرندابی، بیژن حکمت، منصور سحرخیز، رضا سیاوشی، عباس شیرازی، رامین صفی زاده، حسین علوی، فیروزه فولادی، پروین قاسمی، امیر حسین گنج بخش، پرویز مختاری، مهرداد مشایخی، مرتضی ملک محمدی، مهران میرفخرایی.

تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند, ۱۳۸۹ ۰:۳۶ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تفکیک “داوری اخلاقی” از “تحلیل سیاسی و تاریخی”

کاوه مدنی؛ از بازجویی در ایران تا دریافت «نوبل آب»

نیروهای کردستان سوریه ( روژاوا)، در ارتش سوریه ادغام شدند

دارو ۸۰ درصد گران شد.افزایش قیمت برخی اقلام تا ۳۰۰ درصد

مرکز آمار تورم مرداد ۱۴۰۵ را اعلام کرد

یایویی کوساما، هنرمند برجسته ژاپنی درگذشت