سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۹:۰۶

پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۶

پیام به کنگرهٔ بیست‌وششم حزب کمونیست آلمان

ما بر این باوریم که چپ اگر نتواند در برابر ماشین جنگی سرمایه‌داری بایستد، اگر چپ صدای رنج مردمان بی‌پناه نباشد، اگر چپ در خیابان‌ها، کارخانه‌ها، اردوگاه‌ها و مناطق جنگ‌زده حضور نداشته باشد، از رسالت تاریخی خود فاصله گرفته است. ما برای بنای جهانی دیگر مبارزه می‌کنیم - جهانی فارغ از استثمار، از سلطه، از مرزهای ساختگی، از جنگ و نژادپرستی.

برای مبارزهٔ متّحد در دست‌یابی به صلح، آزادی، دموکراسی، برابری و عدالت اجتماعی!

 

رفقای عزیز!

درودهای گرم و رفیقانهٔ ما به مناسبت برگزاری کنگره‌تان را بپذیرید.

کنگرهٔ شما در لحظه‌ای از تاریخ معاصر برگزار می‌شود که جهان در التهاب است. صدای طبل جنگ، توسعه‌طلبی سرمایه‌داری افسارگسیخته، و تلاش متوهّم حافظان نظم متحجّر کهن مبتنی بر استعمار و سلطه و امپریالیسم در برابر نظم نوین جهانیِ در حال تکوین از هر سو طنین‌انداز است؛ جنگی که مانند همیشه بهای آن با خون ملت‌ها پرداخت می‌شود. در چنین شرایطی، برگزاری کنگرهٔ حزب کمونیست آلمان، که با ریشه در سنّت‌های ضدِّفاشیستی، ضدِّامپریالیستی و انترناسیونالیستی، پرچم مبارزه طبقاتی را برافراشته نگاه داشته، حامل وظیفه‌ای ژرف در پافشاری بر باور پیوستهٔ تاریخی مبتنی بر برقراری صلح، آزادی، برابری، دموکراسی و عدالت اجتماعی و تداوم مبارزه در این راه است.

در این گیرودار میهن ما ایران در نقطه‌ای در میانهٔ منطقه‌ای از جغرافیای جهان ایستاده که به صحنهٔ نبردهای سوق‌الجیشی راه‌بردی و منازعات مرگبار و آتش‌افروزی‌های توسعه‌طلبانهٔ کشورهای امپریالیستی و برخی قدرت‌های منطقه‌ای بدل شده است. آن‌چه این روزها در منطقهٔ وسیعی میان شمال شرقی آفریقا تا غرب آسیا در جریان است، تنها تنش‌ها و ر‌خ‌دادهایی مقطعی نیست. ما با برنامه‌ای هدف‌مند از سوی امپریالیسم جهانی و نیروی منطقه‌ای آن، اسراییل، روبروییم که در همهٔ کشورهای این منطقه از افغانستان تا لیبی پیاده شده و امروز به ایران رسیده است. هدف طرّاحان این برنامهٔ راه‌بردی تغییر چهرهٔ این منطقه است. باور ما این است که میهن ما آخرین آماج این برنامه نیست و تمامی کشورهای دیگر منطقه نیز به ورطهٔ این نقشه و برنامهٔ جنون‌آمیز و انسان‌ستیز کشانده خواهند شد.

اسراییل، در هم‌دستی آشکار با ناتو و پنتاگون، اکنون نه تنها در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در نوار غزّه و کرانهٔ غربی رود اردن، بلکه در فراسوی مرزهای خود نیز به سیاست جنون‌آمیز و غیرقانونی «ضربهٔ پیش‌گیرانه» دست زده است. حملهٔ مستقیم به خاک ایران، ترور دانشمندان، حملات پهپادی، عملیات خراب‌کارانه در تأسیسات صنعتی و تهدیدات بی‌پایان، بخشی از این پروژه است. این سیاست نه امنیت می‌آورد و نه صلح. تنها نتیجه‌ای که از این سیاست عاید می‌شود، جنگ و نابودی، کشتار جنایت‌کارانهٔ انسان‌های بی‌گناه، نسل‌کشی، نژادپرستی، جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت است.

سازمان ما به عنوان یک سازمان چپ سوسیالیستی در عین مخالفت با سیاست‌های حکومت استبدادی و سرمایه‌داری جمهوری اسلامی ایران، در برابر تجاوز نظامی، ترور و مداخله خارجی نیز ایستاده‌ است. ما هم‌زمان علیه جنگ و استبداد، علیه فقر و فساد، و علیه امپریالیسم و حکومت استبداد دینی مبارزه می‌کنیم.

 

رفقای عزیز!

در این لحظه تاریخی، ما بیش از هر زمان دیگر به پیوندهای انترناسیونالیستی نیاز داریم. به زبان مشترک در راه صلح، آزادی، دموکراسی، برابری و عدالت اجتماعی، و برای رهایی از تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌های منتجّ از امپریالیسم و سرمایه‌داری. همبستگی و اتّحاد میان نیروهای مترّقی، چپ، کارگری، سوسیالیستی و کمونیستی در سراسر جهان تنها راه موفّقیّت در این نبرد تاریخی‌ست. قطعاً کنگرهٔ شما با اشراف بر این ضرورت تاریخی می‌تواند ادامهٔ گام‌های مؤثر تاریخی در مسیر این همبستگی و اتّحاد باشد.

ما بر این باوریم که چپ اگر نتواند در برابر ماشین جنگی سرمایه‌داری بایستد، اگر چپ صدای رنج مردمان بی‌پناه نباشد، اگر چپ در خیابان‌ها، کارخانه‌ها، اردوگاه‌ها و مناطق جنگ‌زده حضور نداشته باشد، از رسالت تاریخی خود فاصله گرفته است. ما برای بنای جهانی دیگر مبارزه می‌کنیم – جهانی فارغ از استثمار، از سلطه، از مرزهای ساختگی، از جنگ و نژادپرستی.

ما قویاً معتقدیم که در بحبوحهٔ زمانه‌ای که تمام بشریت – به ویژه کارگران، زحمتکشان، محرومان اجتماعی و ستمدیدگان جهان ما – با تهدیدها و خطرات بی‌شمار و عمیقاً نگران‌کننده‌ای روبرو می‌باشند، هم‌کاری و همبستگی نیروهای متّرقی جهان یک ضرورت غیرقابل تعویق است؛ هم‌کاری جهانی آن دسته از نیروهایی که با سرمایه‌داری مخالف‌اند و در راه تحقّق سوسیالیسم، برای ایجاد جهانی مبتنی بر صلح جهانی و اصول جهان‌شمول دموکراسی، حقوق بشر و عدالت اجتماعی مبارزه می‌کنند. امیدواریم بتوانیم در دست‌یابی به این همبستگی و اتّحاد موفق باشیم و بتوانیم آن را به کنش‌های عملی، پایدار و مؤثر بدل کنیم.

با این امید و اعتقاد برای کنگرهٔ شما موفّقیّت و برای همه‌مان در مبارزهٔ مشترک تاریخی موفّقیّت، انسجام و نیرومندی در مسیر مبارزهٔ طبقاتی و ضد‌امپریالیستی آرزومندیم.

 

زنده‌باد همبستگی انترناسیونالیستی!

زنده‌باد مبارزه برای جهانی عادلانه‌تر!

زنده‌باد سوسیالیسم!

 

با درودهای انقلابی!

با درودهای سوسیالیستی!

 

 

سه‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ (۱۷ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی)

گروه کار امور بین‌الملل سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۶ تیر, ۱۴۰۴ ۳:۲۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

مراقبت از وطن در مسیر آشتی | با زبانی سخن بگوییم که پُل می‌سازد، نه دیوار

استراتژی کلان نتانیاهو در حال فروپاشی است

ترامپ و نتانیاهو؛ از بازطراحی خاورمیانه تا خطر بحران دائم

وقتی انسانیت از تمدن عقب می‌ماند!

تجدید نظرطلبی یا بازاندیشی در مفهوم امپریالیسم و ضد امپریالیسم