سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۳:۴۴

جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۴

کنگرە موسس حزب چپ ایران با موفقیت پایان یافت

کنگرە سە روزە سازمان های فدائیان خلق ایران (اکثریت)، اتحاد فدائیان طرفدار وحدت و کنشگران چپ، با تشکیل حزب چپ ایران (فدائیان خلق) و انتخاب شورای مرکزی این حزب با موفقیعت در روز ١٢ فروردین پایان یافت. در این کنگرە کە در شهر کلن آلمان برگزار شد علاوە بر تعداد زیادی از اعضای هر سە جریان تعداد زیادی مهمان از طرف احزاب سیاسی، رسانە های خبری و شخصیت های سیاسی در کنگرە حضور و علاوە بر نظارت بر کار کنگرە در مباحث شرکت داشتند

کنگرە سە روزە سازمان های فدائیان خلق ایران (اکثریت)، اتحاد فدائیان طرفدار وحدت و کنشگران چپ، با تشکیل حزب چپ ایران (فدائیان خلق) و انتخاب شورای مرکزی این حزب با موفقیعت در روز ۱۲ فروردین پایان یافت. در این کنگرە کە در شهر کلن آلمان برگزار شد علاوە بر تعداد زیادی از اعضای هر سە جریان شمار قابل توجەای مهمان از طرف احزاب سیاسی، رسانە های خبری و شخصیت های سیاسی در کنگرە حضور و علاوە بر نظارت بر کار کنگرە در مباحث شرکت داشتند. افزون بر اینها تعدادی پیام از طرف احزاب ایرانی و خارجی و گروە های هوادار سازمان برای کنگرە ارسال شدە بود کە در خلال کنگرە بە دلیل کمببود وقت بخشهایی از آنها خواندە شد  و بە گفتە هئیت رئیسە کنگرە همە پیامهای رسیدە منتشر خواهند شد.نمایندگانی از طرف حزب تودە ایران، کوملە،حزب دمکرات کردستان، اتحاد جمهوریخواهان ایران، حزب دمکراتیک مردم ایران، سازمانهای جبهە ملی در خارج از کشور و حزب مردم بلوچستان از زمرە احزاب ایرانی بودند کە در اجلاس کنگرە سخنرانی نمودند.چند تن از اعضای حزب وطن افغانستان نیز در جلسە حضور داشتند کە یکی از آنان نیز جزء سخنرانان بود. 

در صبح دهم فروردین کنگرە کارش را با تجلیل از جانباختگان راە آزادی و تجلیل از زندانیان سیاسی و مردم شرکت کنندە در خیزش دی ماە و اعلام یک دقیقە سکوت در احترام بە آنها آغاز کرد و با معارفە تنی چند از اعضای هر سە جریان ادامە یافت کە در خلال معارفە با اجرای سرودهای خاطرە انگیز توسط گروە موسیقی “بیدار”همراە بود. سراومد زمستان و همراە شو رفیق از جملە سرودهایی بود کە با استقبال زیاد و همراهی شرکت کنندگان در کنگرە مواجە شد. پس از اتمام مراسم معارفە، هئیت رئیسە سنی کنگرە برای افتتاح رسمی فرا خواندە شددند. پس از انتخاب هئیت رئیسە  برسی آئیننامە کنگرە و اساسنامە بە تصویب رسید و در ادامە منشورهای پیشنهادی در دستور کنگرە قرار گرفت.  پس از بحث های مفصل سرانجام از میان سە سند پیشنهادی یکی از آنها بە تصوب کنگرە رسید و جهت تدقیق در اختیار کمیسیون منتخب کنگرە قرار گرفت. کمیسیون پس از برسی سند آن را همراە با پیشنهاداتی در مورد دوبند منشور باردیگر دراختیار گنگرە قرار داد و کنگرە بە دلیل کمبود وقت تصمیم گیری در مورد پیشنهادات کمیسیون را بە دلیل کمبود وقت بە کنگرە آتی کە یک سال بعد قراراست برگزارشود موکول کرد. افزون بر اینها کنگرە بە صدور پیامهایی بە مردم ایران، کارگران، زندانیان سیاسی ، زنان، جوانان ومردم مناطق ملی  رای داد. همچنین همزمانی کشتە و مجروح شدن شمار زیادی از مردم فلسطین توسط ارتش اسرائیل با روزهای برگزاری کنگرە موجب محکومیت و اعتراض وانزجار شرکت کنندە گردید. کنگرە در دومین روز کارش تعیین نام حزب جدید را در دستور قرار داد و پس از بحث های موافق و مخالف با بیش از ۸۲ درصد نام، حزب چپ ایران (فدائیان خلق) را برای حزب جدید انتخاب کرد. گفتنی است کە بە غیر اعضای کنگرە احزاب و شخصیت های شرکت کنندە در کنگرە نیز دراین بحث فعالانە شرکت کردند و اثر گذار هم بودند. اما مهمترین موفعیت کنگرە موافقت صد در صدی با وحدت و تشکیل حزب بود. اگر چە اختلاف نظراتی در مورد نوع حزب وجود داشت ولی هیچکس با اصل وحدت و تشکیل حزب مخالفتی نکرد و پس از تصویب نام و قطعی شدن وحدت شور و شعف کم نظیری سالن کنگرە را در خود گرفت. گفتنی است کە در پایان روز دوم جشن پرشکوهی بهمین مناسبت همراە با موسیقی بر پا شد کە تعداد زیادی از خانوادەهای اعضای هر سە جریان در آن بە شادی و رقص و پایکوبی پرداختند.

 

 

تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین, ۱۳۹۷ ۹:۴۷ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

واقعیت تلخِ تجارتِ شیرین

فرخ نگهدار در چالش با محمد منظرپور؛ روایت‌های متعارض از نتایج جنگ، از بقا تا تثبیت موقعیت

کودکان ِ پنهان و برجا گذاشته شده! وضعیت فرزندان کارگران فصلی ایتالیایی در سوئیس

هزینه سنگین امریکا در جنگ علیه ایران

از تیم ملی فوتبال ایران پشتیبانی کنیم

وقتی سرمایه‌داری حقارت خود را در شکوه فوتبال پنهان می‌کند!