سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۹ مرداد, ۱۴۰۵ ۲۱:۳۲

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۲

لوگو نهضت آزادی ایران

نهضت آزادی ایران: آزادی زندانیان سیاسی و محصورین، نماد یک مطالبه ملی و تحقق آن، امری وفاق آفرین

در شرایط فعلی کشور که بیش از همیشه نیازمند همبستگی و وفاق هستیم و آزادی زندانیان سیاسی و محصورین می‌تواند نقش مهمی بر تحکیم همبستگی ملی ایفا کند. .. در شرایط فعلی، آزادی زندانیان سیاسی، بخصوص افرادی که از حق قانونی خود برای انتقاد از حاکمیت استفاده کرده‌اند یک ضرورت است. این افراد از ابتدا نیز نباید تحت تعقیب و بازداشت قرار می‌گرفتند.
Getting your Trinity Audio player ready...

آزادی زندانیان سیاسی و محصورین، نماد یک مطالبه ملی و تحقق آن، امری وفاق آفرین است

گزارش روابط عمومی نهضت آزادی ایران از جلسه دفتر سیاسی 

۲۹ تیر ۱۴۰۴

در جلسه دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران مورخ ۲۹ تیرماه  ۱۴۰۴، اعضای این دفتر ضمن گفتگو پیرامون تحولات و رویدادهای کشور، تاکید داشتند که در شرایط فعلی کشور که بیش از همیشه نیازمند همبستگی و وفاق هستیم و آزادی زندانیان سیاسی و محصورین می‌تواند نقش مهمی بر تحکیم همبستگی ملی ایفا کند. حتی در قانون فعلی جرم سیاسی نیز که در آن تعریفی مضیق از زندانی سیاسی ارائه شده، به نیت ایشان برای بهبود شرایط کشور اشاره شده است. مفهوم جرم سیاسی در کشورهایی توسعه داده شده که بخواهند مانع انقیاد سیاسی شوند و حیات یک نهاد یا فرد را برابر با حیات کلیت آن جامعه قرار ندهند. در شرایط فعلی، آزادی زندانیان سیاسی، بخصوص افرادی که از حق قانونی خود برای انتقاد از حاکمیت استفاده کرده‌اند یک ضرورت است. این افراد از ابتدا نیز نباید تحت تعقیب و بازداشت قرار می‌گرفتند. 

همچنین در این جلسه اشاره شد که نیل به هدفی که آقای پزشکیان بعد از جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل تحت عنوان بازگشت به سوی مردم مطرح کرد با موانعی اساسی روبرو شده است، از جمله: مواضع برخی ائمه جمعه، عملکرد یک جانبه و دور از منافع ملی صدا و سیما، ایجاد محدودیت بیشتر برای آقای تاج‌زاده و سایر زندانیان سیاسی و نظریات روزنامه کیهان و افراد تندرو در مجلس. این رویدادها و مواضع هیچ‌تناسبی با هدف اعلام شده از سوی رییس جمهور و شرایط حاد کشور ندارد.

در جلسه دفتر سیاسی پیرامون نامه مهندس میرحسین موسوی و بیانیه‌های صادر شده از سوی فعالین سیاسی در حمایت از ایشان گفت و گو صورت گرفت و اعضای دفتر تحلیل و نظر خود را درباره راهبرد اتخاذ شده از سوی ایشان مطرح کردند. 

در ادامه گفت و گوها درباره مسائل مهم کشور، اعضای دفتر سیاسی ضمن تحلیل مواضع اخیر رهبر و نیز بررسی دلایل و تبعات حمله اسرائیل به سوریه، نگرانی خود را نسبت به تحولات در مرزهای شمالی به بهانه گذرگاه زنگزور ابراز داشتند. تلاش ترکیه و آذربایجان برای تکمیل کریدور بدون نقش آفرینی ایران، موجب اختلال در ارتباط کشور با همسایگان شمالی شده و علاوه بر تحمیل زیان‌ اقتصادی، منطقه را نیز با بحران جدیدی روبرو می‌کند. 

بخشی از انفعال و عکس‌العمل دیرهنگام به چنین تحولاتی به تحریم‌های مزمن و بی‌ثباتی اقتصادی مربوط می‌شود. شکی وجود ندارد که بخشی از این گونه تحرکات مرتبط با حضور فعالانه اسرائیل در منطقه است.

@Nehzatazadiiran
تاریخ انتشار : ۳ مرداد, ۱۴۰۴ ۰:۵۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

۲۸ امرداد سالروز درگذشت آذَر اَندامی

بیمه‌های اجتماعی قابل‌اعتمادترند یا طلا؟

 انگیزه ها و پیامدهای کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

انتصاب طائب و تصویب «لایحه نفوذ»؛ دو گام آشکار علیه منافع ملی و خواست اکثریت مردم ایران

با تلاش جمعی، نقشه‌ی نظام برای فشار بیشتر بر شهروندان را خنثی کنیم!