سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۶:۴۶

شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۶

دست از سر مردم بردارید؛ جاسوسان موساد را دریابید!

گروه خرداد، هوادار سازمان فداییان خلق (اکثریت) — داخل کشور: مسئولان جمهوری اسلامی به‌جای پاسخ‌گویی به مطالبات مردم و حل بحران‌هایی چون فقر، گرانی، بیکاری، فساد و نابسامانی‌های زیست‌محیطی، و به‌جای مقابله با نفوذ جاسوسان اسرائیلی که تا بالاترین سطوح نهادها رسیده‌اند، با تکرار خطاهای گذشته و برای نمایش قدرت، زنان، دانشگاهیان، معلمان و فعالان مدنی را که فعالیتی علنی و مسالمت‌آمیز دارند، بازداشت می‌کنند.

نیروهای امنیتی در چند روز اخیر تعدادی از اساتید دانشگاه و پژوهشگران حوزه‌ی اقتصاد و جامعه‌شناسی را دستگیر کرده‌اند، بدون اینکه دلایل دستگیری آنان را اعلام کنند. نگاهی به فعالیت‌های آکادمیک و پژوهشی دستگیرشدگان نشان می‌دهد که آنان در سایت «نقد اقتصاد سیاسی» نظرات خود را منعکس می‌کرده‌اند و یا به ترجمه‌ی کتاب در حوزه‌ی اقتصاد سیاسی و جامعه‌شناسی اهتمام داشته‌اند. همچنین در میزگردها و دیگر رسانه‌های شنیداری، دیداری و نوشتاری، دیدگاه‌های خود را درباره‌ی مسائل جاری کشور و عدالت اجتماعی و چگونگی عبور کشور از بحران‌هایی که گرفتار آن است اعلام می‌کرده‌اند. تمام این فعالیت‌ها علنی بوده و متولیان این امور در حکومت از فعالیت‌ها و پژوهش‌های آنان آگاه بوده‌اند.

در شرایطی که کشور با بحران‌های گوناگون روبه‌روست و آثار جنگ دوازده‌روزه همچنان روح و روان مردم را آزار می‌دهد و زندگی روزمره‌ی آنان با بیم و امید همراه است، مسئولان جمهوری اسلامی به‌جای پاسخ به مطالبات مردم و حل مشکلات آنان در زمینه‌های بیکاری، گرانی و فقر روزافزون، فساد لجام‌گسیخته، آب، برق، محیط‌زیست و تمرکز بر مبارزه با عوامل نفوذی و جاسوس اسرائیل که تا بالاترین سطوح نهادهای کشور راه پیدا کرده‌اند، با تکرار همان اشتباهات گذشته و ناتوانی در مقابله با جاسوسان بیگانه — که به گفته‌ی یکی از مسئولان امنیتی سابق کشور، از رگ گردن به مسئولان نزدیک‌ترند — برای نشان دادن قدرت و توانمندی خود، زنان، دانشگاهیان، پژوهشگران، معلمان، کارگران و فعالان تشکل‌های صنفی و مدنی را که فعالیت‌های آزاد و علنی دارند، دستگیر و زندانی می‌کنند تا عجز و ناتوانی خود در مقابل جاسوسان و ناکارآمدی دولت‌مردان در اداره‌ی امور کشور را انکار کنند.

متأسفانه نگرانی و دغدغه‌های دلسوزان کشور و عموم مردم به این بگیر و ببندها، فساد لجام‌گسیخته، تورم و گرانی، فقر روزافزون و… محدود نمی‌شود؛ چرا که سایه‌ی خطر جنگ خانمان‌سوز دیگری، با سیاست‌های فشار حداکثری ایالات متحده‌ی آمریکا و اسرائیل از یک طرف، و مقاومت و مخالفت جمهوری اسلامی ایران با آن رویکردها از طرف دیگر، بر نگرانی‌ها و مصائب مردم افزوده است. در چنین شرایطی اگر مسئولین نمی‌توانند صلح را به مردم ارزانی دارند، و قرار است بر مواضعی پافشاری کنند که توافق با آمریکا و متحدانش را ناممکن می‌داند، عقل سلیم حکم می‌کند که دست‌کم مردم را با خود داشته باشند. اما با کمال تأسف آنچه از چندی پیش شاهدیم و در چند روز اخیر هم این رویکرد چهره‌ی آشکارتری از خود نشان داده است، خلاف انتظاری است که مردم پس از جنگ دوازده‌روزه از نظام داشتند.

واقعیت این است که امروز کشور در موقعیتی قرار دارد که باید بنیه‌ی دفاعی آن تقویت شود؛ اما مهم‌تر و در عین حال تعیین‌کننده‌تر، بازگشت حکومت به مردم است. تنها با چنین رویکردی می‌توان چشم طمع دشمنان را از کشور دور کرد و با اتکا به مردم بر بحران‌ها فائق آمد.

گروه خرداد، هوادار سازمان فداییان خلق (اکثریت) — داخل کشور

تاریخ انتشار : ۱۵ آبان, ۱۴۰۴ ۹:۲۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

فرسایشِ آرام جامعه در سایه‌ی گرانی

شهناز قراگزلو: ۹ روایتِ در عصرِ نو، از دزدیده شدن اسکیت یک دختر ده‌ساله تا رها شدن یک خودرو در جاده، از نانِ خالیِ سفره‌ی یک هنرمند تا رضایت تلخِ یک بیمار از مرگ، همه یک پیام مشترک دارند: جامعه در حال از دست دادن توانِ بازسازیِ خود است. در این روایت‌ها، فقر تنها کمبود پول نیست؛ تغییر رابطه‌ی انسان با خودش و دیگران است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

فرسایشِ آرام جامعه در سایه‌ی گرانی

ایران «روابط دیپلماتیک» با آمریکا را آغاز کند

وقتی «فقر» چهره زنانه پیدا می کند / زنان اولین قربانیان شوک‌های اقتصادی پی‌در‌پی

فیلسوفان یهودی تبار؛ آته ایسم ناتمام، سوسیالیسم احساسی

محاکمه مجدد احمدرضا حائری هم‌زمان با ادامه حبس او در قزل‌حصار

زادروز دکتر محمد مصدق؛ کابوس جاودانِ مستبدان، وابستگان و دشمنانِ حاکمیت ملت ایران، گرامی و مبارک باد