سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ تیر, ۱۴۰۵ ۰۰:۳۵

دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۵

اشباع و خواب‌های آشفته

اشباح چپ وخواب‌های آشفته مهدی تدینی؛ (قسمت اول)

دنیای مهدی تدینی مملو از اشباح و ارواح قرن ماضی است. مهدی تدینی پیامبری است که رسالت خود را مبارزه با چپ اعلام کرده است. وی آمده است تا جامعه ایرانی را از خطر سیطره‌ی چپ، درسومین دهه قرن بیست و یکم آگاه کند! شبح کمونیسم هرچند سه دهه است که دست از سر جهان سرمایه داری برداشته است، اما همچنان در روح و روان مهدی تدینی در گشت و گذار است. وی با بر ساختی جعلی تحت عنوان خطر چپ، به عنوان ...
Getting your Trinity Audio player ready...

 دنیای مهدی تدینی مملو از اشباح و ارواح  قرن ماضی است. مهدی تدینی پیامبری است  که رسالت خود را مبارزه با چپ اعلام کرده است. وی آمده است تا جامعه ایرانی را از خطر سیطره‌ی چپ، درسومین دهه قرن بیست و یکم آگاه کند! شبح کمونیسم هرچند سه دهه است که دست از سر جهان سرمایه داری برداشته است،  اما همچنان در روح و روان  مهدی تدینی در گشت و گذار است. وی  با بر ساختی جعلی تحت عنوان خطر چپ، به عنوان “دیگری بزرگ” و روحی سرگردان که هر دم ممکن است کالبد جامعه امروز ایران را تسخیر کند،  مشغول کسب و کار و سرگرمی سیاسی است. تدینی صد سال از زمانه خود عقب است و در برهه‌ای سیر می‌کند که انقلاب بلشویکی روسیه اتفاق افتاده است. وی چنان از خطر چپ در جامعه امروز ایران حرف می‌زند و چنان دچار زمان پریشی شده  که گویی بلشویک‌ها پشت دروازه‌های تهران خیمه زده‌اند.

مهدی تدینی کارشناس جنگ روانی علیه چپ است و هشتاد سال دیر به دنیا آمده است، چرا که اگر وی در مقطع کودتای ۲۸ مرداد علیه دولت مصدق زنده بود، گوی سبقت را از شبکه انگلیسی بدامن و شاپور ریپورتر به عنوان بهترین پروپاگاندیست ضد چپ می‌ربود. ذهن نابغه وی آنچنان مملو از توهمات  ضد چپ تاریخ گذشته است که ظرفیت کانال “تاریخ اندیشی” وی در تلگرام، دیگر پاسخگوی تراوشات هر دم فزاینده و مشعشع وی  در لجن پراکنی‌اش علیه چپ‌ها، بسنده نبود. تدینی به عنوان یک راست افراطی اخیرا برای ظرفیت‌افزایی برای پخش ترهات خویش اقدام به تاسیس کانالی به نام “گاراژ” در تلگرام نموده تا در این کانال جدید بدون محدودیت و بدون منطق تاریخی، درافشانی کند و با دادن آدرس غلط به مخاطبان و خارج کردن سیستم سرمایه‌داری رانتی و رفاقتی از زیر ضرب و با سیاست‌زدایی از جامعه، مخاطبانش را فریب دهد، تا به سوی ” شیطان ناموجود سرخ” سنگ پرتاب کنند. 

تدینی در یادداشتی با عنوان «بره‌های گوشتخوار یا مرامنامۀ مقابله با چپ» به تاریخ ۲۵ مارس ۲۰۲۵ در کانال گاراژ، بر ماموریت ضد چپ خود پای می‌فشارد و می‌گوید: مقابله با چپ از عناصر اصلی فکر و عمل منه. یعنی تدینی با غیریت سازی و در تضاد و تخاصم با تفکر چپ معنی می‌یابد و بدون لولوی چپ، چون برف در آفتاب واقعیت محو می‌شود. گویی علت العلل تمام مصائب جامعه ایران از فقر و فساد و تبعیض و شکاف طبقاتی  و توسعه نیافتگی  و رانتخواری و مشکلات دیگر به چپ ها بر می‌گردد. چپ‌هایی که حتی یک روز در این کشور حکومت نکرده اند و در عزا و عروسی چه پیش و چه پس از انقلاب به مسلخ برده شده‌اند!

تدینی در چرایی مبارزه با چپ به عنوان رسالت اصلی خویش می‌گوید: نیازی نیست توضیح بدم چرا باید با چپ مقابله کرد! وی با شعبده بازی از پاسخ به پرسش خویش فرار می‌کند و پاسخ آنرا در روزگاری که مردم به ندرت کتاب می خوانند، تعویق به محال می‌کند و می‌گوید: آنقدر مسئله اساسی، چندبعدی، تاریخی‌ـ‌سیاسی و گسترده‌ست که اگر کسی بخواد بفهمه چرا باید با چپ مقابله کرد، باید چند سال صبوری کنه و کل دیدگاه راست را، از فلسفه و معرفت‌شناسی تا اقتصاد و سیاست و در نهایت تا ریزترین مسائل اجتماعی و فرهنگی پیگیری کنه!

یعنی به زعم تدینی هر کس کل دیدگاه راست را مطالعه کند، قطعا به راه راست هدایت می‌شود و راست کیشی را برمی‌گزیند و از چپ قطعا تبری می‌جوید و به جمع پیروان حضرتش، در کانال گاراژ می‌گرود  و مبارز پرشور ضد چپ می‌شود و درنتیجه جامعه را ازخطر مهلک چپ می‌رهاند!!

لحن عوامفریبانه تدینی در ادامه این متن سخیف آشکار می‌شود، متنی که به منزله مانیفست کانال گاراژ است. تدینی می‌نویسد: بله، از نظر من مقابله با چپ از مفیدترین کارهاییه که یه نفر می‌تونه در زندگی انجام بده. این لحن تکلیف مابانه انسان را یاد نصائح معلمان در دوره دبستان می‌اندازد آنجا که معلم مدرسه از فواید درس خواندن و نماز خواندن و دروغ نگفتن وغیره…می گوید.

تدینی که “ارنست نولته” آلمانی را به عنوان استاد مسلم خویش سرمشق قرار می‌دهد، نولته ای که تلاش وافری  درسفید شویی آلمان هیتلری داشت، در این نوشته خویش به شکل ناشیانه‌ای سعی می‌کند، درمبارزه خود علیه چپ، با فاشیسم مرزبندی کند. اما دم خروس سلطنت‌طلبانه و مهاجرستیزانه وی زمانی از زیر ردای روشنفکرانه‌اش بیرون می‌زند، که به دفاع از رئیس ساواک یعنی ثابتی جنایتکار بر می‌خیزد و به کمپین مهاجرستیزانه ضد افغانی می‌پیوندد.

ادامه دارد….

م-نوید
هفتم فروردین ۱۴۰۴
تاریخ انتشار : ۹ فروردین, ۱۴۰۴ ۴:۲۱ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

#‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

چکیده ایی ازگذارها در انقلاب کبیر فرانسه : ازانقلاب مشروطه تا اوایل پیدایش جمهوری

International Affairs Committee Bulletin No 4

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

افسانه «جنگ خوب»

خانه اینجاست، جایی برای رفتن نداریم