سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۸ بهمن, ۱۴۰۴ ۱۶:۰۴

سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴

لطفا امضا کنید!

صدور چنین حکم سنگینی برای جوانی که در چارچوب قانون و در مورد مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه اش قلم می زده و زیر پا گذاردن اصل برائت و بی طرفی در برخورد با متهم و محروم نمودن او از حقوق قانونی اش در طی فرآیند دادرسی نه تنها خلاف قانون بلکه بر خلاف عدالت و انصاف است.

درخواست آزادی امید منتظری

 

بیش از دو ماه از دستگیری امید منتظری می گذرد، او در روز هفتم دی ماه و در پی بازداشت مادر و مهمانانی که در منزلشان بودند، پس از مراجعه به اداره پیگیری اطلاعات بازداشت شد و بیش از یک ماه بعد در تاریخ دهم بهمن ماه بدون اطلاع به خانواده و بدون حضور وکیلش در دادگاه حاضر شد.او در دادگاه به استناد مواد ۵۰۰ و ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی به تبانی برای اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام متهم شد و اکنون پس از گذشت یک ماه، از سوی شعبه پانزده دادگاه انقلاب به تحمل شش سال حبس تعزیری محکوم گردیده است. او در تاریخ دهم بهمن ماه در حالی محاکمه شد که از حضور وکیل اتنخابی خود در دادگاه محروم بود و حاضر به امضای وکالت نامه با وکیل تسخیری نیز نشد، پس از برگزاری دادگاه و تا حدود یک ماه بعد از آن نیز قاضی پرونده حاضر به قبول وکالت نامه رسمی که پیش از دستگیری به امضای امید رسیده بود نشد در حالی که بر طبق قانون آیین دادرسی کیفری قاضی پرونده موظف به قبول وکالت نامه رسمی که به امضای متهم رسیده است. امید منتظری متولد سال ۱۳۶۵ و فاقد هرگونه سابقه کیفریست و در طول چندین سال گذشته در نشریات بسیاری در حوزه اندیشه و ادبیات و شعر قلم زده است. او دانشجوی ترم آخر مقطع کارشناسی رشته حقوق در دانشگاه علامه طباطبایی بوده و پس از دستگیری از گذراندن امتحانات پایانی دوران تحصیلیش محروم شده است. وی در طول مدت بیش از یک ماه از بازداشتش که به همراه مادرش در زندان بوده است تنها موفق به چند تماس کوتاه تلفنی با دیگر اعضای خانواده خود شده و پس از آزادی مادرش نیز تا کنون دو ملاقات با وی داشته است. صدور چنین حکم سنگینی برای جوانی که در چارچوب قانون و در مورد مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه اش قلم می زده و زیر پا گذاردن اصل برائت و بی طرفی در برخورد با متهم و محروم نمودن او از حقوق قانونی اش در طی فرآیند دادرسی نه تنها خلاف قانون بلکه بر خلاف عدالت و انصاف است. امید منتظری اکنون در آستانه جوانیست و محکوم شده است که بهترین و پر بارترین سال های زندگی خود را در زندان سپری کند، سال هایی را که باید در کلاس و دانشگاه و در راه خدمت به جامعه اش بگذراند. بی شک هیچ دستگاه عادل قضایی حاضر به تحمیل چنین تاوان سنگینی به جوانی که هیچگاه از چارچوب های قانونی عدول نکرده و تنها دغدغه اش اعتلا و ترقی جامعه و کشورش بوده است، نخواهد شد. اکنون و در آستانه فرا رسیدن سال جدید و در حالی که قرار بازداشت موقت امید منتظری به پایان رسیده است و بسیاری از بازداشت شدگان ماه های اخیر و از جمله برخی از کسانی که در دادگاه دهم بهمن ماه در کنار امید منتظری در دادگاه حضور داشته اند ، با صدور قرار کفالت و یا وثیقه از زندان آزاد شده اند، ما امضا کنندگان این بیانیه خواستار آزادی هر چه سریع تر و بی قید و شرط او و نیز بررسی عادلانه پرونده وی هستیم.

برای حمایت از امید منتظری بیانیه زیر را امضا کنید، و برای دوستان خود ارسال کنید:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGJXSFJpMXdJcUVZRHBvQXI…

تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند, ۱۳۸۸ ۸:۴۱ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

انقلاب بهمن، ٢٢ بهمن

انقلاب بهمن زنده است؛ خائنان به انقلاب مردم باید از مسند نامشروع قدرت طرد شوند!

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایطی سالگرد انقلاب بهمن را گرامی می‌داریم که جامعهٔ ایران هنوز در اندوه جان‌باختن هزاران انسان بی‌گناه در فاجعهٔ دی‌ماه گذشته به‌سر می‌برد؛ فاجعه‌ای که مسئولیت مستقیم آن بر عهدهٔ حاکمیتی است که جان و امنیت شهروندان را قربانی ناکارآمدی، فساد و بی‌مسئولیتی خود کرده است.

انقلاب ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ رویدادی تصادفی یا گسسته از تاریخ نبود، بلکه حلقه‌ای از زنجیرهٔ مبارزات تاریخی مردم ایران برای آزادی، استقلال، جمهوریت و حاکمیت شهروندان بر سرنوشت خویش بود؛ زنجیره‌ای که از انقلاب مشروطه، سرکوب آن توسط کودتای رضاخان، اشغال ایران در جنگ جهانی دوم، نهضت ملی شدن نفت و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ عبور کرد و به قیام علیه سلطنت پهلوی رسید. …

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

مصاحبهٔ مونیخ؛ آزمونی برای مسئولیت‌پذیری سیاسی

شهناز قراگزلو: نکتهٔ حساس‌تر در همان مصاحبه این بود که کسرا ناجی اشاره کرد بسیاری از نیروهای سیاسی و مخالفان جمهوری اسلامی رهبری رضا پهلوی را نمی‌پذیرند و زیر چتر او قرار نمی‌گیرند. پاسخ رضا پهلوی این بود که کسانی که با او همراه نیستند، احزاب و سازمان‌هایی‌اند که به دموکراسی اعتقاد ندارند. این پاسخ از نظر سیاسی و اخلاقی خطرناک است، چون به‌جای پذیرش تکثر طبیعی جامعه، مخالفان را با یک برچسب از دایرهٔ مشروعیت خارج می‌کند.

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

من موادفروشم، وطن‌فروش نیستم

بیانیه ۴۱۶ کنشگر سیاسی و مدنی ایران در اعتراض به بازداشت‌ معترضان به کشتار دی‌ماه و تاکید بر شکل‌گیری «جبهه نجات ایران» در انتقال قدرت به مردم

بازتعریف نقش ایرانیان مهاجر در قبال جنبش‌های داخل کشور

گلهای خشم کلان شهرهای بورژوایی

«مزد خوب» یعنی مزدی نزدیک به سبد معیشت/ هزینه‌های زندگی کمتر از۶۰ میلیون تومان نیست!

کودکان گرفتار در سوگ جمعی