سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۶ بهمن, ۱۴۰۴ ۱۴:۲۴

دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴

اطلاعیه شماره۱

دفاع از کارگران هفت تپه ، دفاع از شان انسانی
نه به محمود احمدی نژاد ، نه به جمهوری اسلامی ایران

فراخوان یاری رسانی مالی به کارگران ایران درپاسخ به نامه علی نجاتی،چهره شناخته شده سندیکای کارگران نیشکرهفت تپه که الان درزندان است طی هفته از7تا 14 دسامبر و کاروان انسانی اعتراض از گوتنبرگ به کپنهاک برای تظاهرات علیه حضور احمدی نژاد در دانمارک

ایرانیان شریف و آزاده
مردم ایران خود را برای گرامی داشت ۱۶ آذر(روزدانشجو) درمقابل کل نظام آماده می کنند. سرکوب و دستگیری دانشجویان – مادران عزا- کارگران نیشکرهفت تپه آقایان علی نجاتی، فریدون نیکوفر، قربان علیپور، محمد حیدری مهروجلیل احمدی  واحضار وکیل آنان آقای محمد اولیایی فرد به دادگاه ،موجی ازنگرانی و اضطراب رادرجامعه ایران دامن زده است. نهادهای همبستگی با جنبش کارگری ایران ـ خارج کشور درامریاری رسانی مالی به کارگران ایران بویژه به کارگران هفت تپه،هفته ویژه همبستگی با سندیکای کارگران ۷ تپه را درتاریخ  ۷ تا ۱۴ دسامبر ۲۰۰۹  تعیین کرده اند. ما نیزدرشهر گوتنبرگ همگام با یاران مان دردیگرشهرهای اروپا – آمریکا  کانادا واسترالیا به این اقدام مبادرت می ورزیم .

 

ازطرفی کنفرانس بین المللی  محیط زیست “آب و ھوا” (شرایط جوی) از ۷ تا ۱۸ دسامبر ۲۰۰۹ درکپنهاگ برگزارمی گردد. سران دولت ھا و ھیات ھای نمایندگی کشورھای جھان دراین اجلاس حضورخواھند یافت و دیدگاه خود را پیرامون مسایل  معضلات آب وھوا درجھان ابرازخواھند کرد. نتیجه اما ھمواره جزیک مشت حرف  سخنرانی نبوده ونیست.
محمود احمدی نژاد که به ویژه پس ازسرکوب وکشتاراخیرمردم ایران، به سمبل رسواترین رژیم سیاسی در سراسرجھان تبدیل شده است، درحالی به این اجلاس دعوت شده است که جمھوری اسلامی با یک بحران سیاسی عمیق رو به روست، تضادھا و اختلافات درونی طبقه حاکم، به شکل بی سابقه ای رشد کرده اند. توده ھای مردم ایران با مبارزات علنی و تعرضی خود نشان داده اند که دیگر نمی خواھند نظم موجود حفظ شود. بی اعتباری سیاسی ارگان ھا و نھادھای نظم موجود به نھایت خود رسیده است و سران و فرماندھان نیروھای نظامی و سرکوب رژیم، پنھان نمی کنند که جمھوری اسلامی تنھا با تکیه بر سرنیزه و سرکوب به حیات خود ادامه می دھد.

ما ایرانیان مقیم گوتنبرگ را فرا می خوانیم با کاروانی که صبح روز پنج شنبه ۱۷ دسامبر از مرکز شهر گوتنبرگ به سوی دانمارک راهی خواهد شد، همراه گردند تا در تظاهرات روز ۱۷ دسامبر علیه حضور احمدی نژاد و کنفرانس مطبوعاتی او در کپنهاک شرکت کنیم.
ما با این تظاهرات درپی آنیم تا به همراه دیگرمبارزان راه آزادی، باردیگر ازجهانیان بخواهیم تا از مبارزات آزادیخواهانه ایرانیان برای دستیابی به حقوقی که بیش از سه دهه برای تحقق آن ازهیچ تلاش ومبارزه ای فروگذار نکرده اند ودست به مقاومت و ایستادگی زده اند، درجهت تامین حقوق بشر و خواسته های برحق مردم ایران حمایت نمایند.
شعار های ما :
– خواست لغو شکنجه و احکام اعدام وآزادی بی قید و شرط دستگیرشدگان وکلیه زندانیان سیاسی ایران

– نه به احمدی نژاد و نه به جمهوری اسلامی ، زنده باد مبارزات آزادیخواهانه مردمان ایران  

زمان حرکت کاروان انسانی اعتراض ازگوتنبرگ به سوی کپنهاگ: پنج شنبه ۱۷ دسامبر۲۰۰۹مکان
گوستاوآدولف برگشت همان روزاز دانمارگ به گوتنبرگ

تلفنهای تماس برای آکاهی  بیشتروهمراهی و ثبت نام با کاروان انسانی اعتراض به سفر به احمدی نژاد
:۰۷۳۶۷۷۸۸۱۵- ۰۷۳۵۰۶۵۶۵۷-

 

      توجه:درخبرنامه های بعدی اطلاعات بیشتر پیرامون ساعت حرکت وبازگشت وهزینه سفررااعلام خواهیم داشت

هیئت مسئولین کانون همبستگی با کارگران ایران – گوتنبرگ (سوئد)

 kanounhambastegi@gmail.com

تاریخ انتشار : ۱۶ آذر, ۱۳۸۸ ۱۱:۵۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

در همایش‌ها، گردهم‌آیی‌ها و تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست شرکت می‌کنیم!

در تداوم پای‌بندی به این وظیفهٔ انسانی و میهنی، هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از برگزاری تظاهراتی که با نام «همبستگی جمهوری خواهان در حمایت از مبارزات مردم ایران» از ساعت ۱۴:۰۰ روز یک‌شنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۴ (۲۵ ژانویهٔ ۲۰۲۶ میلادی) در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود پشتیبانی کرده و شرکت هرچه گسترده‌تر در تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست را در خدمت دست‌یابی به آینده‌ای روشن برای مردم و سرزمین ایران می‌داند.

ادامه »

تجربۀ خونین بازتولید استبداد و مصادرهٔ مبارزات مردمی در تاریخ معاصر ایران

اگر قرار است این‌بار سرنوشتی متفاوت رقم بخورد، باید چرخهٔ تاریخی مصادرۀ مبارزات مردم از سوی نیرویی اقتدارگر و استقرار استبدادی تازه شکسته شود. ایران امروز تنها زمانی می‌تواند مبارزهٔ خود را به ثمر برساند که با تکیه بر جامعهٔ مدنی مستقل، مطالبات مسالمت‌آمیز و مطالبه‌محور خود را پی بگیرد. جامعهٔ ما هوشیارتر از آن است که با وجود خشمِ برحق ناشی از نادیده‌گرفته‌شدن، وعده‌های بی‌پایه و متکی بر مداخلهٔ بیگانه را بنیان مبارزات حق‌طلبانه‌اش قرار دهد. تجربه‌های تلخ و خونین تاریخ معاصر ایران گواه آن است که صرفاً «نه» گفتن کافی نیست

مطالعه »

چگونه رژیم ایران خیابان‌ها را دوباره تصرف کرد!

فینانشال تایمز: این اعتراضات به سرعت به جنبشی بسیار گسترده‌تر علیه خود رژیم تبدیل شد و شعارهای «مرگ بر خامنه‌ای» و «مرگ بر دیکتاتور» در شهرهای مختلف کشور طنین‌انداز شد. شاهد دیگری در غرب تهران به فایننشال تایمز گفت که حدود دوازده مرد تنومند، «شبیه کماندوها» را دیده است که لباس‌های سیاه مشابهی پوشیده بودند و در منطقه می‌دویدند و از مردم می‌خواستند خانه‌های خود را ترک کنند و به اعتراضات بپیوندند. او گفت: «آنها قطعاً سازماندهی شده بودند، اما من نمی‌دانم چه کسی پشت آنها بود.»

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بدون وجود آلترناتیو دموکراتیک، تحقق دموکراسی ناممکن است!

زایش نظم نوین جهانی وشدت عمل امریکا – بخش دوم: ایران دردهنه طوفان!

«خانه با دشمن سپردی تا برُوبد زان غبار» – سیاوش قائنی

نشست ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره ایران؛ محکومیت سرکوب اعتراضات دی‌ماه و تمدید مأموریت کمیته حقیقت‌یاب

بیست‌ونهمین روز اعتراضات؛ تهدید به مصادره اموال و ادامه سیاست انسداد و ارعاب

دولت‌های خاورمیانه معتقدند تنش بین آمریکا و ایران «کاهش یافته» است!