پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۵

كار، ارگان سازمان فداييان خلق ايران (اكثريت)

پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۵

بیانیه جمعی از فعالین دانشجویی شمال کشور در رابطه با حکم ضیا نبوی

زمانه عجیبی شده است.زمانه ای که در آن جان، آزادی و کرامت انسان ها به سر سوزنی نمی ارزد.اما افسوس که بیدادگران نمی دانند که فاشیسم ره به جایی نخواهد برد. به جای آنکه دزدان رای مردم و قاتلین نداهای ملت محاکمه شوند، آزادگان به بیدادگاه برده می شوند و به جرم آزادگی محکوم می شوند

به ناخالق روزگار آزادیم در کوچه باد می وزد                                    این آغاز ویرانیست

هنوز غم از دست دادن جمعی از هم وطنان آزاده مان و بازداشت صدها نفر از دانشجویان و ملت شریف ایران در روز عاشورا در تهران و مشهد و تبریز و بابل و … تسکین نیافته بود که خبر غم انگیز دیگری به گوش مان رسید. هم سنگر عزیزمان سید ضیا نبوی دانشجوی سه ستاره دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در بیدادگاه کودتاچیان به ۱۵ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم گردید.

زمانه عجیبی شده است.زمانه ای که در آن جان، آزادی و کرامت انسان ها به سر سوزنی نمی ارزد.اما افسوس که بیدادگران نمی دانند که فاشیسم ره به جایی نخواهد برد. به جای آنکه دزدان رای مردم و قاتلین نداهای ملت محاکمه شوند، آزادگان به بیدادگاه برده می شوند و به جرم آزادگی محکوم می شوند.بیش از ۲۱۰ روز از بازداشت ضیا نبوی می گذرد اما ترس کودتاچیان از او به قدری زیاد است که حتی از به ۱۵ سال به بند کشیدن او در زندان اوین قناعت نکردند و ۱۰ سال از حکم زندان او را همراه با تبعید به زندان ایذه کرمان کردند.

نادانان تصور می کنند که می توان کوه را به بند کشید و با ضربات شلاق شیر را به زانو درآورد، همان طور که به قول آن شاعر آزاده شاملو “عشق را بر تیرک راه بند تازیانه می زنند” جاهلان نمی دانند ۷۴ ضربه شلاق برای سید ستاره داران ۷۴ سند افتخار است.

وی بارها توسط اداره اطلاعات شهرستان بابل و ادره کل اطلاعات استان مازندران تهدید و در سال ۸۶ یک بار بازداشست شد ولی او هرگز از مطالبات و آرمان های به حق جنبش دانشجویی عقب ننشست. کمیته انضباطی دانشگاه وی را دو ترم از تحصیل محروم و وزارت علوم وی را با این که از رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد در رشته جامعه شناسی بود ستاره دار و برای همیشه محروم از تحصیل کرد.این حکم در راستای تسویه حساب و انتقام گیری وزارت اطلاعات دولت کودتا از اسوه مقاومت جنبش دانشجویی صادر شده و هیچ گونه وجاهتی ندارد.

ما جمعی از یاران نزدیک سید ضیا نبوی و فعالین دانشجویی شمال کشور برای تنویر افکار عمومی شهادت می دهیم که وی شرافتمندانه در طول ۶ سال فعالیت سیاسی و دانشجویی وی در انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل فقط برای ارزش های والای انسانی همچون آزادی، حقوق بشر و جلوگیری از اهمال حقوق دانشجویان تلاش کرد و هیچ گونه ارتباطی با سازمان مجاهدین خلق نداشت و همچون سایر دانشجویان مرزبندی های آشکاری با این گروه داشت.

ما ضمن محکومیت حکم صادره برای دوست عزیزمان هشدار می دهیم که این گونه احکام دانشجویان آزاده و ملت بیدار ایران را در راه رسیدن به اهداف والایشان ثابت قدم تر از گذشته خواهد کرد.

گمان مبر که به آخر رسیده است کار مغان                        هزار باده ناخورده در رگ تاک است

۱-   محسن برزگر: دبیر سابق فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۲-   ایمان صدیقی: دبیر سابق سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۳-   علی تقی پور : دبیر سابق تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۴-   سعید یعقوبی نژاد: دبیر سابق تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مازندران

۵-   احمد محمدنیا: عضو سابق شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۶-   اشکان ذهابیان: عضو سابق شورای مرکزی فراکسیون مدرن انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه های فردوسی و علوم پزشکی مشهد و فعال دانشجویی شمال کشور

تاریخ انتشار : ۲۳ دی, ۱۳۸۸ ۸:۲۵ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سخن روز

دادگاه نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو خبرنگار بازداشت‌شده، باید علنی برگزار شود!

بازداشت وکیفر خواست علیه الهه محمدی و نیلوفر حامدی فاقد وجهه قانونی است. کیفر خواست مملو از اتهاماتی است که هیچگونه پیوند و ارتباطی با موضوع پوشش اعتراضات ندارد. اگرپوشش خبری این دو، حتی نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی، تبلیغ علیه نظام بوده باشد، بازداشت نه ماهه آنان فاقد هرگونه دلیل حقوقی است، زیرا که قانونگذار برای این گونه جرائم، حداکثر یک ماه بازداشت موقت و قابل تمدید برای یک ماه دیگر درنظر گرفته است

مطالعه »
یادداشت

از زندان به پارلمان؟ چرا در ایران امکان ندارد!

کان آتالای که اولین نامزد حزب کارگران ترکیه در منطقه زلزله زده هاتای بود به عنوان نماینده پارلمان انتخاب می شود و بر طبق قوانین ترکیه پس از نهایی شدن نتایج انتخابات از زندان آزاد خواهد شد تا به خدمت در پارلمان بپردازد.

مطالعه »
آخرین مطالب

در باب اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی ایران…

همانطوری که در دوران قرون وسطی و قبل از انقلاب علمی صنعتی، فلسفی و اجتماعی رنسانس در اروپا، کلیسای کاتولیلک به عنوان قدرت بلامنازع حاکمه اقتصادی و سیاسی بوده و میدان داری میکرد، روحانیت اسلام، خصوصا اسلام شیعه طی چند صد سال اخیردر ایران نیر پرچمدار ایدئولوژی اسلامی بوده و همزمان با همگامی و پشتیبانی از قدرتمداری پادشاهان دوران خویش، با هدف استقرار حاکمیت قدرتمداری اسلامی با پادشاهان زمان خویش در حال رقابت بودند.

یاد رفیق ما جابر فرجاد گرامی باد!

شورای سردبیری نشریه کار درگذشت رفیق جابر فرجاد را به تمامی بازماندگان و بویژه رفقای فدایی او تسلیت میگوید و یاد رفیق جابر را گرامی و زنده می‌دارد.

بازگشت

درسال گشت خاموشی محمود اعتمادزاده (م. ا. به آذین)، دگراندیشی فرهیخته و چهرهٔ برجستهٔ ادبیات معاصر ایران، نگارشی از او پیش کشتان. امید آنکه در مسیر یادهای پُر فراز و نشیب زندگی او، تصویری ماندگار در اندیشه بجا گذارد. (شهلا اعتماد زاده)

یادداشت

از زندان به پارلمان؟ چرا در ایران امکان ندارد!

کان آتالای که اولین نامزد حزب کارگران ترکیه در منطقه زلزله زده هاتای بود به عنوان نماینده پارلمان انتخاب می شود و بر طبق قوانین ترکیه پس از نهایی شدن نتایج انتخابات از زندان آزاد خواهد شد تا به خدمت در پارلمان بپردازد.

مطالعه »
بیانیه ها

حمله به مرزبانی سراوان و ترور مرزبانان را محکوم مى‌کنیم!

ما از مرزبانان جان‌باختهٔ میهن یاد می‌کنیم. سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) ضمن هم‌دردى با خانواده‌هاى جان‌باختگان و مردم ایران این اقدام تروریستى را شدیداً محکوم مى‌کند.

مطالعه »
پيام ها

حمله به مرزبانی سراوان و ترور مرزبانان را محکوم مى‌کنیم!

ما از مرزبانان جان‌باختهٔ میهن یاد می‌کنیم. سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) ضمن هم‌دردى با خانواده‌هاى جان‌باختگان و مردم ایران این اقدام تروریستى را شدیداً محکوم مى‌کند.

مطالعه »
بیانیه ها

حمله به مرزبانی سراوان و ترور مرزبانان را محکوم مى‌کنیم!

ما از مرزبانان جان‌باختهٔ میهن یاد می‌کنیم. سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) ضمن هم‌دردى با خانواده‌هاى جان‌باختگان و مردم ایران این اقدام تروریستى را شدیداً محکوم مى‌کند.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در باب اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی ایران…

یاد رفیق ما جابر فرجاد گرامی باد!

بررسی سند سیاسی ارائه شده به کنگره سوم حزب چپ!

دوازدهمین جلسه دادگاه استیناف حمید نوری در استکهلم برگزار شد!

متنفرم از جنگ…