سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۹:۰۹

جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۹

خیمه شب بازی انتخاباتی

هرگونه مشروعیت سازی برای حکومت جنایتکاری که ساچمه به چشم‌ معترضین می‌زند، هواپیمای مسافربری را سرنگون می‌کند و ملت را از حقوق ابتدایی خود محروم میکند اشتباهی تاریخی است.
Getting your Trinity Audio player ready...

پارلمان در ایران ظاهرا نهاد قانونگذاری و تصمیم‌گیری برای یک جغرافیای بسیار وسیع است که بیش از هشتاد میلیون نفر در آن زندگی می‌کنند. جایی که باید برگزیده ترین و لایق ترین استعدادهای کشور و نخبه‌ترین و داناترین افراد و اندیشمندان در آن گرد هم آیند تا بتوانند برای معضلات و مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی کشور نظر و پیشنهاد ارائه نموده، تصمیم گیری کنند. در نبود آزادی و در یک نظام‌ فاسد مافیایی – رانتی مبتنی بر نهادهای امنیتی – نظامی افرادی با پشتیبانی گروههای موجود در قدرت وارد انتخابات میشوند. وجه مشترک آنهایی که وارد این کارزار می‌شوند پایبندی به ولایت فقیه و مشارکت در تامین منافع نهادهای امنیتی، نظامی، تبلیغاتی و ساختارهای غیرشفاف اقتصادی حامی آنها است. از چند دهه پیش هر بار که نامهای مورد تایید شورای نگهبان برای کسب نمایندگی مجلس شورای اسلامی منتشر می‌شد عده‌ کثیری از ایرانیان با حیرت به نام‌ها خیره می‌شدند و از خود میپرسیدند که آیا واقعا بهتر از اینها کسی برای تصمیم‌گیری در مورد مسائل کشور در بین ایرانیان وجود ندارد؟ در چند دوره اخیر مرور نام‌های داوطلبان برای احراز این کرسی‌ها نشانه نوعی دهان‌کجی به فرهنگ‌ و تمدن ایران است. برای ما ایرانیان مایه نهایت سرشکستگی است که چنین جماعتی از مداحان و اوباشان و دین‌فروشان با این میزان از جهل و نادانی و در عین حال این درجه از وقاحت بر کرسی امثال مصدق تکیه بزنند. این امر وهن ایران و ایرانی است که همواره توسط جمهوری اسلامی اعمال شده است.

انتخابات در جمهوری اسلامی از حداقل معیارهای معمول انتخابات واقعی برخوردار نیست. رای گیری‌ها، آزاد، منصفانه، عادلانه، شفاف‌‌، رقابتی و سالم نبوده و شرکت در آنها از دو جهت به سود جمهوری اسلامی بوده است. اول، نمایش داشتن پشتیبانی مردمی در عرصه بین المللی و ژست برخورداری از مشروعیت در داخل. دیپلمات‌های طراز اول این حکومت به صراحت وجود “انتخابات” را نشانه مشروعیت و باعث اقتدار جمهوری اسلامی در جهان به هنگام تعامل با دیگران قلمداد میکنند.

هرگونه مشروعیت سازی برای حکومت جنایتکاری که ساچمه به چشم‌ معترضین می‌زند، هواپیمای مسافربری را سرنگون می‌کند و ملت را از حقوق ابتدایی خود محروم میکند اشتباهی تاریخی است. سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور و جبهه ملی ایران – اروپا با هر شکلی از مشارکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی مخالفند و یگانه راه برون رفت کشور از بحران کنونی را در عین حفظ تمامیت ارضی کشور گذار از جمهوری اسلامی و استقرار یک‌ جمهوری مدافع آزادی، دموکراسی و جدایی دین از حکومت و متکی بر رای واقعی مردم میدانند.

پاینده ایران

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

جبهه ملی ایران – اروپا

۷ اسفند ۱۴۰۲ برابر ۲۶ فوریه ۲۰۲۴

تاریخ انتشار : ۸ اسفند, ۱۴۰۲ ۹:۱۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

انقلاب ۱۳۵۷؛ خیزش میلیونی مردم ایران بود، نه حرکت چند گروه کوچک

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان- در محکومیت کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲

سه کودتای « ارزان » و « آسان » در تاریخ معاصر ایران !!!

سقوط تاریخی مصرف مواد غذایی در ایران

کشتار زندانیان سیاسی در تابستان سال ۱۳۶۷ مصداق جنایت علیه بشریت است

سران کشورها و دولت‌های اروپایی پروژه شهرک‌ سازی اسرائیل را محکوم کردند