سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۶:۴۲

جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۲

رفیق کشی

Getting your Trinity Audio player ready...

کتاب رفیق‌کُشی در باره زندگی عباس شهریاری است، مردی که به «هزارچهره» شهرت یافت و با خیانت‌های پیاپی، گروه‌های مخالف حکومت پهلوی را یکی پس از دیگری به دام انداخت و مرگ ده‌ها نفر را رقم زد. او که در ابتدا مسؤل کمیته‌ی حزب توده در تهران بود، در محافل بین‌المللی از خاورمیانه تا اروپای شرقی نفوذ داشت. اما پس از افشای هویتش، حلقه‌ای از مزدوران را گرد خود آورد و با دریافت مبالغ کلان از سران کشورهای عربی، به ربودن مخالفانشان پرداخت. او در سال ۱۳۵۳ ترور شد، اما ساواک در واکنش به مرگ او، یازده نفر از جمله بیژن جزنی را در حوالی زندان اوین تیرباران کرد. داستان زندگی شهریاری بازتابی از تاریخ مبارزات ملی شدن صنعت نفت، اختلافات داخلی حزب توده و خطاهای رهبران آن است؛ روایتی پر رمز و راز که هنوز زوایای پنهانی دارد.
ناشر: مجله تراژدی

برای مطالعه کتاب لطفا از لینک زیر استفاده کنید:

رفیق_ کشی

کریم نیکونظر | کتاب دماوند

تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن, ۱۴۰۳ ۶:۵۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

«ژئوپارک جهانی قشم» در میدان جنگ

تحول مهمی در سیاست ترکیه به نفع «پ.ک.ک»! تصویب قانون عفو اعضای پ‌ک‌ک در پارلمان ترکیه

فولکس واگن چه زمانی میلیاردها دلار اضافی برای کارگران «پیدا» خواهد کرد؟

کنشگری فعال یا بیش‌فعالی منفعلانه؟ مسئله عاملیت در سیاست توده‌ای

جمعیت مازاد و اقتصاد سیاسی طرد و حذف

حقوق متهم در مرحله‌ی بازداشت