سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ اسفند, ۱۴۰۴ ۱۹:۱۸

جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸

فریبرز رئیس دانا را آزاد کنید!

رژيم مستبد ايران فريبرز رئيس دانا را به جرم دفاع از ارزش ها و ديدگاه  های چپ، عضویت در کانون نویسندگان ایران، حمايت از جنبش وال استريت و نقد قانون هدفمند کردن به بند کشيده است. ما به بند کشيدن فريبرز رئيس دانا را محکوم می کنيم و خواهان آزادی او هستيم.

  دکتر فریبرز رئیس دانا ـ فعال سیاسی چپ و اقتصاددان ـ توسط پلیس امنیت تهران جلب و برای گذراندن حکم یکسال حبس به اسارتگاه های رژیم برده شد. او در ۳۰ آذر ۱۳۸۹ به خاطر نقد طرح هدفمندی یارانهها در مصاحبه با تلویزیون فارسی بیبیسی دستگیر و به مدت یکماه در بند ۲۰۹ اوین تحت بازجوئی قرار گرفت. دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه در سال ۱۳۹۰، او را به یک سال حبس محکوم کرد. این حکم در آذرماه همان سال در دادگاه تجدیدنظر تایید شد. فریبرز رئیس دانا پس از سخنرانی در ۷ آذر ۱۳۹۰ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در مورد جنبش والاستریت، بارها احضار و تحت بازجوئی قرار گرفت. در بازجوئی ها به او گفته شد که با این سخنرانی در “سیبل” ماموران امنیتی قرار گرفته است.   رژیم مستبد ایران فریبرز رئیس دانا را به جرم دفاع از ارزش ها و دیدگاه  های چپ، عضویت در کانون نویسندگان ایران، حمایت از جنبش وال استریت و نقد قانون هدفمند کردن به بند کشیده است. ما به بند کشیدن فریبرز رئیس دانا را محکوم می کنیم و خواهان آزادی او هستیم.   هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) دوم خرداد ۱۳۹۱ (۲۲ ماه مه ۲۰۱۲)

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۲ خرداد, ۱۳۹۱ ۷:۴۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

ایران واحد؛ حاصل همبستگی هزاران‌سالهٔ اقوام گوناگون این سرزمین؛ همبستگی‌ای گسست‌ناپذیر

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): از احزاب کرد می‌خواهیم به شعار زنده‌یاد رفیق قاسملو ـ «دموکراسی برای ایران و خودمختاری برای کردستان» ـ که سال‌های طولانی راهنمای عمل احزاب کرد و مردم کردستان در ایران بوده است پایبند بمانند، به دیگر جریان‌های سرتاسر ی بپیوندید و در روند گذار مسالمت آمیزاز جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت مردم، نقش تاثیر گزار ایفا کنید. جنگ این امکان را ناممکن می کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

«جنگ نقطه‌زن»، فریبی بزرگ؛ دادخوا‌ست بین‌المللی تحقیق در بارۀ حمله به دبستان میناب

سیزده روز پس از آغاز حملۀ امریکا و اسراییل به ایران، این واقعیت تلخ و خونین هر روز بیشتر و بیشتر آشکار می‌شود که هدف اصلی تمامیت میهن ما و تکه‌تکه کردن آن است و جانیان و متجاوزان به خاک ایران، در این راه از هیچ جنایتی پرهیز ندارند. در چنین شرایطی، تدوین و امضای یک دادخواست رسمی بین‌المللی اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. این کارزار با محوریت تحقیق فوری دربارهٔ حمله به مدرسهٔ دخترانه «شجره طیبه» در میناب منتشر شد و بار دیگر توجه جهانی را به پیامدهای انسانی تجاوز نظامی به ایران و خالی کردن زرادخانه‌های امریکا و اسراییل بر سر شهروندان ما جلب کرد.

مطالعه »

یک جنایت جنگی ظالمانه بر طبق قوانین ناظر بر دریاها!

گودرز اقتداری: دانیل لامبرت یک دیپلمات سابق در سازمان ملل در این مورد چنین نوشته است: ” فرماندهان زیردریایی‌های نازی اغلب قایق‌های نجات، آب، غذا و مسیرهای ناوبری برای فرود آمدن به بازماندگان کشتی‌هایی که به آنها برخورد می‌کردند، می‌دادند. ایالات متحده بدون هیچ هشداری، امروز بیش از ۱۵۰ ملوان را کشت و سپس با سرعت فرار کرد. به معنای واقعی کلمه بدتر از نازی‌ها و یک جنایت جنگی ظالمانه.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جنگ با ایران: استراتژی، تشدید تنش و پیامدهای جهانی در گفتگوی جان مرشایمر و کریس هچز

درس تاریخی میرمهنا به غرب در جزیرهٔ خارک، تنگهٔ هرمز و خلیج فارس

کجا پناه بگیریم؟ ـ ماندن زیر بمب و موشک به دلیل فقر

فاجعۀ میناب؛ لحظه‌ای که سکوت، نقاب از چهره یک سیاست برداشت

«جنگ نقطه‌زن»، فریبی بزرگ؛ دادخوا‌ست بین‌المللی تحقیق در بارۀ حمله به دبستان میناب

بیست‌وششمین «تحلیل هفته» | سید مجتبی خامنه‌ای؛ راز سر به مُهر | علیرضا رجایی و فرخ نگهدار