سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۰:۳۷

دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۷

به مناسبت چهلمین و در آستانه چهل و یکمین سال حیات جنبش فدائی

اطلاعیه آغاز انتشار اسناد درونی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
مربوط به سالهای 62 تا 69 (پیش از برگزاری نخستین کنگره سازمان)

 به پژوهندگان تاریخ سیاسی ایران و دوستداران سازمان

خوانندگان گرامی

کمیسیون “تدارک انتشار اسناد درونی سازمان” با مسرت اعلام می دارد که در اجرای تصمیم ارگانهای سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) دایر بر انتشار اسناد درونی سازمان مربوط به سالهای ۶۲ تا ۶۹ (پیش از برگزاری نخستین کنگره سازمان)، به مناسبت و در چهلمین سال حیات جنبش فدائی، اکنون نخستین بخش از این اسناد را در دسترس عموم قرار می دهد.

لازم به توضیح است که کنگره دوازدهم سازمان، بر اساس پیشنهاد شورای مرکزی یازدهم، قراری را از تصویب گذراند که به موجب آن بخش عمده اسناد درونی سازمان که دارای بار تاریخی اند، به مناسبت چهلمین سال حیات جنبش فدائی به تدریج انتشار خواهد یافت. شورای مرکزی منتخب کنگره دوازدهم و هیئت سیاسی-اجرائی آن، در اجرای این تصمیم، کمیسیونی را انتخاب کرده و مسئولیت وارسی اسناد موجود، دسته بندی و آماده کردن آنها برای انتشار را به آن سپرده اند.

نخستین بخش از اسناد اینک در آدرس:

http://www.kar-online.com/node/5086

در دسترس عموم قرار می گیرد. کمیسیون ذکر نکات زیر را، برای اطلاع علاقه مندان از روش کار، محدودیتها و چندوچون تداوم انتشار اسناد ضرور و مفید می داند:

۱- موضوع عمومی تصمیم کنگره دوازدهم اسناد درونی باقیمانده از سالهای ۶۲ تا ۶۹ است.

۲-  این اسناد در سه گروه کلی ۱- سیاسی، ۲- سیاسی – تشکیلاتی و ۳- تشکیلاتی می گنجند. اسناد “سیاسی” بخش اعظم گزارش جلسات هیئت سیاسی وقت – علیرغم آن که تندنویسی شده و بازتاب ناقص تصمیمات و نظرات اند، مکاتبات با دیگر احزاب، طرحهای سیاسی پیشنهادی اعضای ارگانها و … از این دست اند. منظور از اسناد “سیاسی-تشکیلاتی” در اساس، نامه ها و گزارشهای اعضا به ارگانها و مسئولان سازمان اند، که متوجه تشریح اوضاع و در این ارتباط برخورد به مواضع سازمان اند. آمیزه ای از موضوعات صرف سیاسی و صرف تشکیلاتی نیز در این دسته می گنجند. گزارش اسناد “تشکیلاتی” هم اسنادی اند که منحصراً و مستقیماً متوجه این یا آن موضوع تشکیلاتی اند.

۳-  هر یک از گروه های گفته شده ممکن است، چه به لحاظ مضمونی و چه به لحاظ فیزیکی، “بلافاصله قابل انتشار”، “با ترمیماتی قابل انتشار” و یا “غیرقابل انتشار” باشد.

۴- اسناد انتشاریافته بخشی از زیرگروه “سیاسی، مضموناً و از نظر فیزیکی قابل انتشار” است. با آماده شدن هر زیر گروه دیگر، نسبت به انتشار آن اقدام خواهد شد.

۵- کمیسیون واقف است که در اسناد انتشار یافته و اسنادی که متعاقباً انتشار خواهند یافت، هنوز [و تا مدتی] هیچ انتظام آرشیوی، مثلاً انتظام تاریخی یا موضوعی، وجود ندارد. توضیح مختصر فوق در مورد زیرگروه ها احتمالاً روشن کرده است که واقعیت این زیرگروه ها و تدریج حاکم بر انتشار اسناد، اجرای چنین انتظامی را هنوز میسر نمی سازد. کمیسیون امیدوار و متعهد است که تدریجاً اسناد منتشره را در ساختمان آرشیوی روشنی سامان دهد.

۶- علی القاعده کپی عین اسناد در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. بنابراین کمیسیون دست به بازنویسی اسناد نخواهد زد. این نکته در مورد اسناد قابل انتشار که به لحاظ فیزیکی بدون نقص اند، یعنی خوانا هستند و در گذر زمان آسیب ندیده اند، صادق است. “خوانا” بودن این دسته از اسناد زحمت گاهگدار مراجعه کنندگان برای تشخیص آن چه نوشته شده است را منتفی نمی دارد.

۷- کوشش خواهد شد کپی عین اسنادی که نیازمند به ترمیم اند نیز در دسترس گذاشته شود و با توضیحات منضم به آنها امکان بیشترین استفاده از این اسناد فراهم شود. اسناد ناخوانا انتشار نخواهند یافت.

“کمیسیون …”، با وقوف به این نکته که پیشرفت کارش منفک از مسائل، علاقه مندیها و توجهات جامعه سیاسی و مدنی ایران نیست، خواهد کوشید کار تدارک انتشار اسناد را در مدت زمان و با کیفیتی پذیرفتنی به سرانجام رساند. کمیسیون از دریافت نظرات، پیشنهادها و نیازمندیهای علاقه مندان خشنود خواهد شد. برای تماس با کمیسیون لطفاً با آدرس ایمیل asnaddarooni@gmail.com مکاتبه کنید.

کمیسیون “تدارک انتشار اسناد درونی سازمان”

۱۷ بهمن ۱۳۹۰ برابر

۶ فوریه ۲۰۱۲

تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن, ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سم‌ساز اعظم : سیدنی گاتلیب و جست‌وجوی سیا  CIAبرای کنترل ذهن: فصل اول: به چالش بیشتری نیاز داشتم.

به‌خاطر جنگ به کشورم بازگشتم-بخش دوم

بازخوانی انتقادی صورت‌بندی فکری محمد حنیف‌نژاد در افق رهایی و انسداد تاریخی

سم‌ساز اعظم؛ سیدنی گاتلیب و جست‌وجوی CIA برای کنترل ذهن

در ستایش ایستادگی

به خاطر جنگ به وطن بازگشتم– بخش اول