سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ تیر, ۱۴۰۵ ۲۰:۵۱

دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۱

جای کنشگران مدنی زندان نیست! نرگس محمدی را آزاد کنید!

نرگس محمدی سال‌هاست صدای خاموش‌نشدنی بی‌‌صدایان است. اینک بر ماست که صدای او باشیم، به محاکمۀ دوباره‌اش با صدایی رسا و بلند اعتراض کنیم و خواهان آزادی بی‌قیدوشرط او و سایر زندانیان سیاسی شویم.
Getting your Trinity Audio player ready...

نرگس محمدی، فعال مدنی، مدافع پیگیر حقوق بشر و نایب‌رییس و سخن‌گوی کانون مدافعان حقوق بشر و زندانی سیاسی که پس از بارها دستگیری و بازداشت، از آبان‌ماه ۱۴۰۰ برای گذراندن حکمی که در دادگاهی غیرعادلانه و بدون دسترسی به وکیل صادر شد، در زندان به سر می‌برد، یک بار دیگر قرار است روز یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ در دادگاهی مشابه محاکمه شود. مسئول و پیگیر پروندهٔ خانم محمدی وزارت اطلاعات است که بابت فعالیت‌ها و نامه‌های ایشان از زندان برایش پرونده‌ای تشکیل داده است.

نرگس محمدی یکی از پیگیرترین فعالین مدنی و حقوق بشری ایران است که سال‌هاست برای خاموش ماندن و دست کشیدن از فعالیت و اعتراض، به شدت تحت فشارهای جسمی و روانی و محرومیت‌های بی‌شمار قرار دارد. با این حال دیوارهای زندان هم نتوانسته‌اند او را از ادامهٔ فعالیت‌ها، اعتراض‌های مدنی و در عین حال افشاندن بذر امید و آزادی بازدارند. نرگس از زندان‌های قرچک و اوین بارها افشاگر شکنجه‌های جسمی و جنسی، به ویژه در مورد زنان زندانی شده، از وضعیت هم‌بندهای بیمار و عدم رسیدگی به آنان نوشته، معترض صدور و اجرای احکام اعدام شده است و …

به جرم همین فعالیت‌ها و بر اساس کیفرخواست شعبۀ ۲ دادسرای امنیت، قرار است در شعبۀ ۲۹ دادگاه انقلاب یک بار دیگر خانم نرگس محمدی را محاکمه کنند. در حالی که بارها و بارها ثابت شده دیوارهای زندان کوتاه‌تر از ارادۀ «نرگس‌ها» و کنشگرانی است که عزم‌شان دفاع از آزادی، برابری و عدالت بوده و است.

پیش‌تر خانم محمدی در زمستان سال گذشته و اردیبهشت سال جاری در چندین نوبت به اتهام‌های گوناگون به دادسرای امنیت احضار شده بود. در همۀ این موارد نرگس از رفتن به دادسرا سرباز زده است. اما این بار فراتر از احضار، قصد محاکمۀ دوبارۀ این کنشگر پیگیر و خستگی‌ناپذیر مدنی را دارند. به همین دلیل اعتراض یک‌پارچه و همگانی ما از اهمیتی بیش از پیش برخوردار است.

نرگس محمدی سال‌هاست صدای خاموش‌نشدنی بی‌‌صدایان است. اینک بر ماست که صدای او باشیم، به محاکمۀ دوباره‌اش با صدایی رسا و بلند اعتراض کنیم و خواهان آزادی بی‌قیدوشرط او و سایر زندانیان سیاسی شویم.

 

شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ (۱۰ ژوئن ۲۰۲۳ میلادی)

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

 

تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد, ۱۴۰۲ ۰:۰۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

1 Comment

  1. مهرداد دارستانی گفت:

    امیدوارم سرنوشت ایشان دستخوش بده بستان ها و گروکشی های متداول فرهنگ هزاردستان سیاست بازار ایران نشود و ایشان هر چه زودتر در نهایت سلامت بدامان خانواده خود بازگردند .

    مختصری درباره قوه قضاییه ایران

    در قوه قضاییه حکومت ایران سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ارث و میراث شبکه فراماسونری انگلیس است که سابقه آن به شخص سیدضیاالدین طباطبایی یزدی و ایجاد تشکیلات سازمان تبت اسناد و دفترخانه اسناد رسمی (دامغانی)می‌رسد .
    امکان ناپذیر است که یک سردفتر فراماسونر نباشد و یا ارتباط درجه یک خانوادگی با انان نداشته باشد .
    همه سردفتران کلاهبردار و فراری ایران به انگلیس میگریزند چرا که مبدا و مقصد انان بوده و می‌باشد .
    این نکته و درس مهم زندگی تجربه کاملا شخصی و حرفه ایست که تقدیم میگردد و دانستن آن بسیار مفید است .

    دادگاههای انقلاب از روز نخست پیدایش خود تحت تاثیر و رهبری مستقیم لژهای المانی و امریکایی اداره گردیده و میگردند .

    از موسوی اردبیلی ساواکی گرفته تا لاجوردی و باند آدمکشان یهودی او مانند احمدی نژاد
    و رییس قوه قضاییه شاهرودی همگی ریشه در فداییان اسلام و انجمن حجتیه داشته و به بیان دیگر تمام قضات شرع به نهاد ماسونی المانی وابسته میباشند و پاره ای حتی خود نیز نمیدانند و تنها پیرو میباشند .
    بهشتی باهنر خاتمی اژه ای و رییسی و همه این دلقکان زیر مجموعه ای از محفل ماسونی المانی جمجمه و استخوان (skull &bones) میباشند که در سال ۱۷۱۷ میلادی در المان شکل گرفت و در همان سال به امریکا منتقل گردید و وظیفه آن پرورش و تعیین روسای جمهور و تکنوکراتیسم امریکا و اقمار آن است و مرکز آن در زیرزمین دانشگاه ییل امریکا می‌باشد .
    این محفل در سال ۱۹۱۳ میلادی با تکیه بر اهرم اقتصادی پنج خانواده برتر المانی بهودی امریکا شامل روچیلدها و راکفلر و …امریکا را کاملا به قبضه و تصرف خود دراوردند و بانک ملی ایتالیا را به بانک فدرال رزرو امریکا تغییر دادند و پایه های دو جنگ بزرگ جهانی را گذاردند .(اینان خالقان مکتب فکری و تشکیلاتی فاشیسم هستند)

    دادگاههای انقلاب اسلامی از روز نخست تا به امروز یک زیر مجموعه از این محفل المانی امریکاییست و هیچیک از جنایات آن محلی و منطقه ای و خلق الساعه نبوده و نمیباشد .

    همه عقب نشینی ها و پیشرویها و رفتارهای انان ریشه در امواج مشابه در سیستم امریکا و المان و جهان اقماری انان دارد .
    ناملایمات و تنش ها پیروزیها و فروپاشی به شکل کاملا هماهنگ و متصل درین جوامع شکل میپذیرد.
    یعنی امکان ندارد که محاکمه ترامپ با برکناری شمخانی بی ارتباط باشد این یک تشکیلات جهانیست که بر مبنای ابزار و مصالح بومی شکل پذیرفته است .

    تعیین نقش هر یک ازین محافل در قوه مجریه و مقننه و نیروهای نظامی کشور بحثی کاملا جداگانه است .

    این نکات تنها برای یادآوری مجدد به خود و همه دوستان خود می‌باشد تا بهتر بدانیم با چه کسانی طرفیم و از چه کسانی یاری و دوستی را بپذیریم و یا آن را به چه کسانی هدیه دهیم .

    درود بر شما

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

به یاد سعید سلطان‌پور

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد

گزارش ماهانه؛ نگاهی اجمالی به وضعیت حقوق بشر – اردیبهشت ماه ۱۴۰۵

بحران ناتو، رقابت امپریالیستی و آینده نظامی اروپا

حمید اشرف