سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ تیر, ۱۴۰۵ ۰۸:۰۸

سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۸

حزب کمونیست و اتحاد چپ اسپانیا دردیدار با هیئت نمایندگی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

مایته مولا، دبیر روابط بین الملل حزب کمونیست اسپانیا: "شرایط کنونی در ایران و سیاستهای احمدی نژاد دوران سیاه دیکتاتوری فرانکو، سیاستهای پوپولیستی و عوام فریبانه وی را برای من تداعی می کند." ویلی میر، دبیر روابط خارجی اتحادچپ اسپانیا: "ما مخالف حکومت دینی هستیم، هرگونه تبعیض جنسیتی، ملی، دینی و نقض حقوق بشررا محکوم میکنیم.ما از یک سیستم فدراتیو حمایت می کنیم."

Getting your Trinity Audio player ready...

در ۲۶ جولای ۲۰۱۰، هیئت نمایندگی سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)، حسن زهتاب مسئول روابط بین الملل سازمان و حمید حسینی مسئول روابط بین الملل سازمان در اسپانیا با مایته مولا، دبیرروابط بین الملل حزب کمونیست اسپانیا و خما دلگادو، سردبیر نشریه حزب، موندو اوبررو، ملاقات کرد. مایته مولا علاقه مندی رهبرحزب برای شرکت دراین نشست وتاسف ایشان ازعدم امکان حضور را یادآور شد.

در تاریخ ۲۷ جولای هیئت نمایندگی سازمان با کایو لارا، رهبر اتحاد چپ اسپانیا و ویلی میر، دبیر روابط بین الملل اتحاد جپ اسپانیا و سخنگوی فراکسیون چپ در اتحادیه اروپا ملاقات نمود.

محورگفتگو دراین دیدارها آخرین تحولات سیاسی درایران، موقعیت نیروهای آزادیخواه ودمکرات، برآمد جنبش اعتراضی مردم ایران، سرکوب گسترده مردم ونقض فاحش حقوق بشر توسط حاکمیت جمهوری اسلامی بود.

حسن زهتاب با بیان آخرین تحولات سیاسی درایران، روند قدرت گیری جریان نظامی – امنیتی، که با حمایت ولی فقیه، رهبرجمهوری اسلامی صورت گرفته است، را تشریح نمود و یادآور شد که “احمدی نژاد درراس دولت برآمده از کودتای انتخاباتی، با دراختیارگرفتن منابع مالی کشور و با تکیه بر نیروهای نظامی-امنیتی به سرکوب گسترده اعتراضات مردم پرداخته است. هزاران نفر از روزنامه نگاران، فعالان صنفی، سیاسی و اجتماعی را روانه زندان و تحت شکنجه های جسمی و روانی قرارداده است. حاکمیت جمهوری اسلامی با ادعای عدالت خواهی به فربه کردن باند نطامی-امنیتی وسرکوب گسترده فعالان کارگری و نیروهای آزادیخواه مبادرت ورزیده است .باسردادن شعارهای ضد آمریکائی و پرخاشگریهای بی مایه موجب انزوای کشور، صدمات جدی به صنایع، افزایش بیکاری وفشارهای بازهم بیشتر به اقشاروطبقات آسیب پذیر جامعه شده و کشوررادرمعرض خطرات جدی قرارداده است. درچنین شرایطی مردم ایران انتظاردارند که جهان متمدن بویژه نیروهای دمکرات ، آزادیخواه وعدالت طلب به سرکوب مردم ایران و نقض فاحش حقوق بشردرایران اعتراض کنند.”

مایته مولا اظهار داشت که “مواضع جمهوری اسلامی علیه آمریکا از یکسو و نزدیکیش با برخی از کشورهای دوست ما مانند ونزوئلا و کوبا موجب شبهاتی در مورد حاکمیت جمهوری اسلامی شده بود. با توضیحاتی که ارائه شد، شرایط کنونی درایران و سیاستهای احمدی نژاد، دوران سیاه فرانکو و سیاستهای پوپولیستی وعوام فریبانه وی را برای من تداعی می کند. ما سیاستهای ضدآمریکائی بدون یک سیاست مترقیانه رفاه اجتماعی را سیاستی مردمی با محتوای واقعی ضد امپریالیستی نمی دانیم.”

دردیداربارهبران اتحادچپ، کایو لارا، رهبر این اتحاد و شخصیت برجسته جنبش چپ در اسپانیا، نقش اتحادچپ در صحنه سیاسی اسپانیا را تشریح نمود. این اتحاد سومین نیروی سیاسی در اسپانیا است و نقش موثری در دفاع از حقوق کارگران وزحمتکشان ایفا می نماید. اتحادچپ از چندین جریان چپ و دمکرات تشکیل گردیده و حزب کمونیست از نیروهای اصلی تشکیل دهنده آن می باشد.

پس از تشریح شرایط ایران توسط هیئت نمایندگی سازمان، ویلی میراظهار داشت: “ما مخالف حکومت دینی هستیم، هرگونه تبعیض جنسیتی، ملی، دینی و نقض حقوق بشر را محکوم می کنیم. ما از یک سیستم فدراتیو حمایت می کنیم.”

ویلی میر نیز بر این نکته انگشت نهاد که مواضع ضد آمریکائی جمهوری اسلامی از یکسو و نزدیکی برخی ازکشورهای دوست مانند ونزوئلا و کوبا با آن موجب شبهاتی در مورد محتوای واقعی سیاستهای جمهوری اسلامی درعرصه ملی و بین المللی شده بود.

هیئت نمایندگی سازمان با تشریح موقعیت جنبش سبز و پاسخ به برخی سوالات و ابهامات موجود، بر لزوم فراهم نمودن امکانات آشنائی هرچه بیشتر و گسترده ترنیروهای چپ ودمکراتیک با شرایط ایران تاکید نمود.

حزب کمونیست و اتحاد چپ اسپانیا با ابراز همبستگی با نیروهای چپ و دمکرات ایران آمادگی خود را به یاری رساندن در رساتر کردن صدای اعتراض به نقض حقوق بشر و برای تحقق مطالبات دمکرانیک و عدالتخواهانه مردم ایران اعلام نمودند.

برای آشنائی بیشتر با حزب کمونیست و اتحاد چپ اسپانیا می توانید به لینکهای زیر مراجعه نمائید.

http://www.iufuenmayor.es/?q=archive/200909

http://www.pce.es

تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد, ۱۳۸۹ ۱۱:۲۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

وطن و فوتبال

آوای صلح زنی از کوهستان‌های مایا تا افق انسانیت!

سیاست چاره‌جو و ضرورت انتخاب در شرایط بحرانی

به یاد سعید سلطان‌پور

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد