سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۹:۰۴

دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۴

سهشنبه بیش از ۵۰ نفر در بهشت زهرا دستگیر شدند

نیروهای امنیتی در این روز در بهشت زهرا حدود ۵۰ نفر را دستگیر کردند که بعد از بازجویی های اولیه در نمازخانه بهشت زهرا، آنها را به مکانی واقع در شهر ری و مقر یکی از نهادهای امنیتی منتقل کردند

رای ما کجاست: خانواده های شهدای جنبش سبز در اولین سالگرد شهادت عزیزان شان اجازه عزاداری نیافتند و حتی برخلاف رسم معمول مراسم عزداری از دادن بلندگو به آنها خودداری شد. فضای بهشت زهرا دیروز به شدت نظامی بود.

دیروز ۲۵ خرداد ماه سالگرد برخی از شهدای جنبش سبز بود. شهدایی که در تجمع سکوت ۲۵ خرداد سال گذشته جان خود را از دست دادند و قرار بود در این روز بر سر مزار آنها مراسم سالگرد برگزار شود.

شهید رامین رمضانی و سهراب اعرابی در قطعه ۲۵۷ بهشت زهرا از جمله شهدایی هستند که مراسم اولین سالگردشان در فضایی کاملا امنیتی برگزار شد . خانواده هایشان را از روزها قبل تهدید کردند و در روز سالگرد نیز اجازه ندادند مراسم عزاداری طبق روال برگزار شود و بنا بر برخی شنیده ها، حتی از کرایه دادن بلند گو به آنها خودداری شد.

در این فضای به شدت امنیتی از حاضران قطعه ۲۵۷ فیلمبرداری شد و حدود ۵۰ نفر نیز پس از ترک مراسم بازداشت شدند.

رامین رمضانی ۲۲ ساله ۲۵ خرداد سال گذشته در میدان آزادی به ضرب گلوله کشته شد . خانواده ی او که بارها تاکید کرده اند از خون پسرشان نمی گذرند و علی رغم همه تهدیدها پیگیر پرونده قتل رامین هستند. این بار نیز با صدور اعلامیه ی ترحیم رامین از یاران و همراهان جنبش سبز خواستند که در این مراسم شرکت کنند.

بر سر مزار رامین صندلی و سایه بان گذاشته اند و بیش از ۵۰ نفر نیز در آنجا حضور دارند اما بلندگویی برای رساندن صدای عزاداری به این خانواده داده نشده است و آنها را از برگزاری مراسم عزاداری منع کرده اند.

سهراب اعرابی هم یکی دیگر از شهدای جنبش سبز است که بر سر مزارش، مادر و برادر نشسته اند و میگریند. آنها از حاضران برای حضورشان تشکر می کنند و فوری تاکید می کنند که در این جا نمانند چرا که جان شان درخطر است.

مادر سهراب اعرابی، از مدت ها قبل نیز برای برگزار کردن مراسم سالگرد تهدید شده بود. چندی پیش نیز برخی از نیروها به منزل شخصی اش هجوم برده بودند و این مادر به اعتراض گفته بود:” باید اعلام کنند اینها چه کسانی هستند که همسایه و اهالی شهرکی که سهراب متعلق به آن است را آزار می دهند و با حمله وحشیانه ای که تنها از مغول ها و شعبان بی مخ ها بر می آمد، به منزل شخصی مان یورش برده اند و دو تا شمعی که همسایه ها برای سالگرد سهراب روشن کرده بودند را با خشونت خاموش کرده اند. برای همین از همین جا اعلام می کنم، من تامین امنیت جانی ندارم و اگر فردا اتفاقی برای من افتاد مسوول مستقیم آن را جمهوری اسلامی می دانم.”

با وجود همه این تهدیدها این دو خانواده اولین سالگرد عزیزان از دست رفته را گرامی داشتند . همچنین در قطعه ۲۵۶ نیز خانواده شهید محرم چگینی نیز حاضر شدند برای او نیز مراسمی برگزار کردند. این قطعه نیز مانند قطعه مجاورش مملو از نیروهای امنیتی و نیز لباس شخصی بود که با شناسایی افراد بعد از دور شدن آنها از صحنه، مبادرت به دستگیری شان می کرد.

نیروهای امنیتی در این روز در بهشت زهرا حدود ۵۰ نفر را دستگیر کردند که بعد از بازجویی های اولیه در نمازخانه بهشت زهرا ، آنها را به مکانی واقع در شهر ری و مقر یکی از نهادهای امنیتی منتقل کردند. برخی از این بازداشتی ها بعد از گرفتن تعهد و بازجویی و فیلمبرداری و عکاسی از آنها همان شب آزاد شدند.

تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد, ۱۳۸۹ ۸:۴۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

جنگ‌طلبان در حالی که ترامپ از توافق ایران خبر می‌دهد، در حال فروپاشی هستند!

تریتا پارسی: اما اسرائیل تنها تهدید برای توافق نیست. هم واشنگتن و هم تهران باید نظم و انضباط فوق‌العاده‌ای را اعمال کنند تا اطمینان حاصل شود که روایت‌های رقابتی آنها از پیروزی، اردوگاه مخالفان تندرو را در کشور دیگر تقویت نمی‌کند. در طول مذاکرات، ترامپ حساسیت بسیار کمی نسبت به اینکه چگونه پست‌های تحریک‌آمیز او در رسانه‌های اجتماعی، توانایی تهران برای سازش را پیچیده می‌کند، نشان داده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

خون صلح، اضطراب جنگ

کانون مدافعان حقوق کارگر: پرویز قلیج خانی هم از میان ما رفت – یادش گرامی

قهرمانی زنان ایران؛ لبخند یک ملت در روزهای سخت

پنجمین نمایشگاه هنرهای تجسمی فرزانگان یک

گفتمان‌های اقتدارگرایانه و فاشیستی در میان ایرانیان

«ساندیس‌خور» / «فاندبگیر»