سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۶:۳۲

جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۲

مأموران اجرای احکام مشهد, عدالت اسلامی را اجرا کردند!

تا وقتی که مفاد " قانون" به اجرا نیامده است,جامعه به بود و نبود آن توجه نشان نمی دهد. برای تفهیم جامعه برای آنچه که سیاه بر سفید آمده و قانون نام گرفته, نمیتوان به راحتی مردم را نسبت به آن انگیزه دار کرد. تا  چندی پیش از نیرویی بنام "داعش" کسی نه خبر داشت و نه باور! اما همین که قوانین نظام " داعشی" به اجرا در آمد, خشم مردم را برانگیخت و اسباب کابوس شان شد. حقیقت این است که سالهاست از طرف حقوق دانان و وکلای آگاه تلاش میشود تا مردم را به  بند بند مفاد قانون اساسی ایران و بویژه متمم  برگرفته از " شریعت" آن, آشنا کنند.

تا وقتی که مفاد ” قانون” به اجرا نیامده است,جامعه به بود و نبود آن توجه نشان نمی دهد. برای تفهیم جامعه برای آنچه که سیاه بر سفید آمده و قانون نام گرفته, نمیتوان به راحتی مردم را نسبت به آن انگیزه دار کرد. تا  چندی پیش از نیرویی بنام “داعش” کسی نه خبر داشت و نه باور! اما همین که قوانین نظام ” داعشی” به اجرا در آمد, خشم مردم را برانگیخت و اسباب کابوس شان شد. حقیقت این است که سالهاست از طرف حقوق دانان و وکلای آگاه تلاش میشود تا مردم را به  بند بند مفاد قانون اساسی ایران و بویژه متمم  برگرفته از ” شریعت” آن, آشنا کنند.

در اخبار آمده است که رقمی حدود هشت هزار نفر از معترضین جنبش اخیر مردم ایران, توسط نیروهای سرکوب و امنیتی رژیم دستگیر شده اند و هر روز هم بر جمعیت خانواده ها و وابستگان دستگیر شدگان در مقابل زندان ها زیاد تر میشوند و میزان  مراجعه و شکایات مردم به تشکل های حقوق بشری در داخل و خارج کشور رو به تزاید است. این خیزش غافلگیرانە فراگیر کە پایە های ارکان رژیم را بە لزە در آوردە، نتیجە بی عدالتی، تبعیض و جباریت رژیم است و قوانین آن ست.

بنا بر گزارش‌های منتشرە از زندان مرکزی مشهد، اخیرا مأموران مجری احکام, این شهر، دست فردی را که اقدام به دزدیدن چند راس گوسفند کرده بود و ۵ سال هم در زندان منتظر اجرای “عدالت اسلامی” مانده بود را با گیوتین قطع کردند. دادگاه تجدید نظر استان خراسان با تأیید حکم دادگاه بدوی، آن را «شرعی و قانونی» دانست.قانون مجازات اسلامی قطع دست و پا را درباره متهمان به سرقت مجاز شمرده است.اجرای مفاد چنین قانونی که ریشە در شرع و قرون وسطا دارد، یکی از مصادیق بی عدالتی نوع داعشی است کە در رژیم حقوقی حکومت نهادینە شدە، جزقوانین شریعت است که خود را در حد زدن و سنگسار و اعدام ها بروز می دهد.قطع دست این گونە افراد در حالی انجام می شود کە هر روزە خبر دزدی های میلیاردی, فرار مدیران و وابستگان و دزدان میلیاردی رژیم و سرمایه گذاریهای خانواده های آنها در بانک های خارج از کشور برای روز مبادا در جراید منتشر میگردد, اما در مشهد دست مرد بیچاره ای قطع میشود تا دست علم لهدا ها باز بماند و تا از غبار رویی از “ضریح مطهر” غافل نمانند ! 

جمعه ۱۹ ژانویه ۲۰۱۸ – ۲۹ دی ماه ۱۳۹۶

 

تاریخ انتشار : ۲۹ دی, ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حذف نسل جوان؛ سرمایه‌هایی که به دار آویخته می‌شوند

پرونده‌سازی در زندان؛ وریشه مرادی به حبس محکوم شد

گزارش مجموعه اطلاعاتی آمریکا می‌گوید ایران می‌تواند ماه‌ها از محاصره هرمزِ ترامپ جان سالم به در ببرد!

سلام! تو زنده‌ای یا مرده؟

رؤیای دموکراسی، واقعیت بحران

صحبتی با افکار عمومی جهان، به‌ویژه مردم آمریکا