سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ تیر, ۱۴۰۵ ۰۵:۲۵

دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ - ۰۵:۲۵

موضع ما در قبال انتخابات نهمین دوره مجلس

جمهوری اسلامی به تجربه دریافته است که کوچکترین گشایشی در انتخابات و بطور کلی فضای سیاسی ایران به مردود شمردن نظام ایدئولوژیکی تحمیلی در کلیت خود میانجامد. به همین دلیل کاربدستان رژیم با تجربهای که از برخی از انتخابات گذشتهی مجلس یا ریاست جمهوری اندوخته اند مترصد آنند که اینبار حلقهی "خودی"ها را آنقدر تنگ نمایند که حتی برخی از بقول آنها "نزدیکترین یاران امام" هم جایی در آن نداشته باشند.

Getting your Trinity Audio player ready...

هممیهنان گرامی!
مردم مبارز کردستان!
رژیم جمهوری اسلامی در صدد است روز ۱۲ اسفند ماه ۱۳۹۰ نهمین دورهی انتخابات مجلس شورای اسلامی را برگزار نماید و بدلیل آنکه در شرایط حاضر بیش از هر زمانی از تودههای مردم بریده است، دیریست به تکاپو افتاده تا در این روز حتیالامکان مردم بیشتری را بر سر صندوقهای رأی گردآورد. بدین منظور هر گونه ابزاری – از تهدید به بریدن نان مردم گرفته تا دادن وعدهی پاداشهای گوناگون – را بکار میگیرد غیر از مکانیزم درست تشویق مردم به شرکت در انتخابات، که عبارتست از آزادی کاندیداتوری و رأی دادن و تضمین یک انتخابات آزاد و دمکراتیک.
انتخابات در کشورهای آزاد و دمکراتیک فرصتی است مناسب تا تودههای مردم از طریق محول کردن مسئولیت ادارهی امور کشور به نمایندگان مورد اعتماد خود، اصل حاکمیت مردم بر مردم را پیاده نموده و سرنوشت خویش را بدست بگیرند. بر این اساس بزرگترین ناحقی و ظلمی که دولتهای دیکتاتور نسبت به شهروندان خویش روا میدارند عبارتست از اینکه امکان شرکت آزادانه در انتخابات یا به عبارتی روشنتر امکان تأثیر گذاری بر سرنوشت خویش را از آنان سلب نماید. بر همین اساس بایکوت انتخابات از سوی آحاد و گروههای هر کشوری نامطلوبترین گزینهای است که حاکمیتهای دیکتاتور بر آنها تحمیل مینمایند.
در ایران اسلامی از همان ابتدا انتخابات و رفراندوم از ماهیت خود تهی گشته و طبق مبانی فلسفی جمهوری اسلامی، این رژیم مشروعیت خود را از مردمی که بر آنها حکومت میکند، کسب نمینماید. به همین دلیل براه انداختن انتخابات عمدتا تلاشی بوده برای جلب توجه افکار عمومی داخل و خارج از کشور. اما هر بار ابعاد گستردهتری به این روند داده شده و میتوان گفت در انتخابات اینبار به اوج خود رسیده است.
جمهوری اسلامی به تجربه دریافته است که کوچکترین گشایشی در انتخابات و بطور کلی فضای سیاسی ایران به مردود شمردن نظام ایدئولوژیکی تحمیلی در کلیت خود میانجامد. به همین دلیل کاربدستان رژیم با تجربهای که از برخی از انتخابات گذشتهی مجلس یا ریاست جمهوری اندوخته اند مترصد آنند که اینبار حلقهی “خودی”ها را آنقدر تنگ نمایند که حتی برخی از بقول آنها “نزدیکترین یاران امام” هم جایی در آن نداشته باشند. به همین دلیل میبینیم که شخص “رهبر” به میدان آمده و بصراحت اعلام میدارد آنهایی که روزی از روزها بر خلاف خواست و میل وی عمل کردهاند، تا هنگامیکه از هر گامی که بسود مردم و خواستهای آنان برداشتهاند توبه نکنند، نمیتوانند در هیچ انتخاباتی شرکت نمایند.
میدانیم که اوضاع در کردستان در مقایسه با دیگر مناطق بسیار بدتر است. مردم کردستان در مقاطع بسیار به جمهوری اسلامی و دستاندرکارانش “نه” گفته و در مقابل سیاستهای ضد انسانی آن ایستادگی کردهاند. به همین دلیل کردها بدون آنکه گناهی از آنان سرزده باشد از دیدگاه مقامات رژیم گناهکارند و همواره به دیدهی تردید به آنها نگریسته میشود. در قاموس گردانندگان جمهوری اسلامی کرد دلسوز کسی است که به ملت خود پشت کرده و همهی توان خود را در خدمت مقاصد ضد انسانی رژیم ولایت فقیه قرار دهد.
در رابطه با انتخابات، در ایران و بویژه در کردستان افراد مورد اعتماد مردم یا از طریق رد صلاحیت از رقابتهای انتخاباتی دور نگهداشته میشوند، یا با دستکاری در نتایج انتخابات و انتصاب مهرههای مورد نظر مقامات رژیم، بعنوان بازندهی رقابتهای انتخاباتی معرفی میگردند و یا اگر به هر دلیل به مجلس یا دیگر ارگانهای باصطلاح منتخب راه یافتند، به دستورافراد و ارگانهای غیر منتخب صدایشان خاموش و نقطهنظراتشان مسکوت میماند.
بعلت آنکه در این دوره نیز هیچگونه ویژگی انتخابات آزاد در انتخابات مجلس وجود ندارد، بدلیل آنکه نه رژیم جمهوری اسلامی و نه هیچکدام از کاندیداها دارای برنامهی اعلام شدهای برای ایجاد تغیرات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی بسود مردم نیستند، بخاطر آنکه نه کاندیداتوری و نه انتخاب آزاد بوده و نه هیچ تضمینی برای عدم دستکاری نتایج انتخابات وجود دارد و سرانجام به سبب آنکه مجلس ایران از هیچ صلاحیتی جهت تصمیمگیری آزادانه برخوردار نیست و کلیهی مصوبات آن از بالا به آن دیکته میشود، حزب دمکرات کردستان انتخابات دورهی نهم مجلس را بایکوت مینماید.
میدانیم که کاربدستان رژیم در کردستان و دیگر مناطق برای گرم کردن بازار انتخابات به رقابتهای عشیرهای و منطقهای و فرقهای دامن میزنند. اما امیدواریم مردم ایران و بویژه کردستان هشیارتر از آن باشند که در دام این حیلهی مزدوران گرفتار آیند و بدین ترتیب این نقشه را خنثی نمایند. همچنین اطلاع داریم که عوامل حاکمیت میکوشند با تهدید مردم به قطع یارانهها و دادن وعدهی برخی امتیازات مادی آنها را بپای صندوقها بکشانند. مردم هشیار کرد نباید در پی این تهدیدات نیز از میدان بدر روند. یارانه بخش کوچکی از حقوق تضییع شدهی مردم بوده و بخششی نیست که آنها بتوانند آنرا ارمغانی از سوی خود بشمار آورده و از این جهت بر مردم منت بگذارند.
بمنظور آنکه بایکوت انتخابات، که اینبار تصمیم اکثریت مردم و نیروهای سیاسی است، به شیوهای شکوهمند بمرحلهی اجرا درآید، حزب دمکرات کردستان خواستار آنستکه روز دوازدهم اسفند ماه ۱۳۹۰ همه – بویژه در کردستان– در منازل خود باقی بمانند و بدین ترتیب تا آنجا که ممکن است رژیم و مزدورانش را تنها بگذارند.
پیروز باد ارادهی متحد خلقهای ایران علیه دیکتاتوری و استبداد.
نابودی و فنا از آن رژیم آزادیستیز جمهوری اسلامی.

دفتر سیاسی حزب دمکرات کردستان

۱۲ / ۱ / ۲۰۱۲

تاریخ انتشار : ۲۲ دی, ۱۳۹۰ ۹:۰۱ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد

حمید اشرف؛شرحی از سرگذشت چه‌گوارای ایران!

گزارش ماهانه؛ نگاهی اجمالی به وضعیت حقوق بشر – اردیبهشت ماه ۱۴۰۵

بحران ناتو، رقابت امپریالیستی و آینده نظامی اروپا

حمید اشرف