سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۶:۴۴

سه شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۶:۴۴

ورود ساز به پارک ها ممنوع است!

در خبرها آمد که بعد از آنکه آقای همایون شجریان پیشنهاد داد که برای خوش شدن حال مردم در دوران تحریم در پارک‌های تهران کنسرت رایگان برگزار کند، و این پیشنهاد نیز با استقبال مردم  مواجه شد، پلیس تابلوی «ورود ساز ممنوع» در پارک‌های تهران نصب کرده است.

در خبرها آمد که بعد از آنکه آقای همایون شجریان پیشنهاد داد که برای خوش شدن حال مردم در دوران تحریم در پارک‌های تهران کنسرت رایگان برگزار کند، و این پیشنهاد نیز با استقبال مردم  مواجه شد، پلیس تابلوی «ورود ساز ممنوع» در پارک‌های تهران نصب کرده است. روی این تابلو نوشته شده: «از به همراه آوردن آلات موسیقی، قلیان، حیوانات و برپایی چادر در سطح محوطه بوستان جداً خودداری فرمایید.»  جمعه ۱۹ مرداد مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد اسلامی به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته است: «اینگونه برخوردها اصلاً ارزش قانونی ندارند و فقط مایه تأسف است.» علی ترابی در این گفت‌وگو اما به این موضوع هم اشاره کرده که جز نامه‌نگاری با «مسئولان مربوطه» کاری از وزارت ارشاد اسلامی برنمی‌آید. او گفته است: «به لحاظ قانونی این حوزه در اختیار دفتر موسیقی نیست.» رسانه‌های وابسته به سپاه ادعا کرده بودند که خوانندگانی که می‌گویند کنسرت رایگان خیابانی برگزار می‌کنند، قصد دارند مردم را به این بهانه به خیابان بکشانند و با این ترفند به اعتراضات سراسری دامن بزنند.

مجید فراهانی در توئیتر خود با اشاره به نصب تابلوهای ممنوعیت ورود آلات موسیقی به پارک‌ها نوشت: «موسیقی به مثابه زبان احساسات و از اجزای لاینفک هنر و فرهنگ در همه جوامع است و نقش مهمی در شادی آفرینی و آرامش شهروندان ایفا می‌کند. لذا تبلیغ پلیس پارک مبنی بر ممنوعیت ورود ساز در پاک‌ها قطعا تخلف است و مصوبه شورا وجود ندارد که اگر کسی با ساز وارد پارک شد بگویند تخلف است، ممنوعیت ورود ساز به پارک، مصوبه شورا نیست.” یادآوری می کنم چند سال پیش در پی چنین تصمیم هایی عده ای با برداشتن و شکستن  مجسمه های برنزی که از چهره های مفاخر فرهنگی ایران ساخته شده و در پارک ها نسب شده بودند، اقدام کردند و علیرغم شکایات مردم هیچ معلوم نشد که چه کسانی آمر چنین اقدامی بودند.

از همان آغاز انقلاب بهمن، دستگاه عقب افتاده و فناتیک روحانیت که تلاش زیادی در حذف موسیقی، سینما، تاتر کرد و در کل دشمنی با هنر داشت و دارد، سرانجام با نام انقلاب فرهنگی منجر به تعطیلی ۴ ساله دانشگاه ها و مراکز علمی کشورشدند، صدها سینمای کشور را یا به آتش کشیدند و یا به بهانه های مختلف از چنگ صاحبا نشان در آوردند و تبدیل به ویرانه کردند و یا به حسینیه و مراکز تجمع نیروهای امنیتی تبدیل نمودند، و از همان زمان در تمامی مجامع حضور مردم  سعی به کارشکنی و ممانعت کردند و در مراکز علمی، دانشگاه ها علیرغم مخالفت های شدید جامعه سعی به حضور دائمی برای نیروهای سرکوب فراهم کردند .و تا امروز به هر ترتیب خودشان را چه عنوان سربازان گمنام امام زمان، چه لباس شخصی ها دست به تعر ض  در خصوصی ترین حریم های مردم می زنند و این اعمال قرون وسطایی همچنان ادامه دارند، و اما هر وقت که مورد پرسش قرار می گیرند هیچ نام و نشانی از آنها دیده نمی شود و هیچکس حاضر به پذیرش مسولیت این همه جور و تعدی به مردم نمی شود، و اصولا پاسخگویی پیدا نمی شود. 

 

 

تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد, ۱۳۹۷ ۴:۱۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

در سطحی کلان‌تر از روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های موردی، می‌توان استدلال کرد که «نکبت» نه صرفاً یک رخداد تاریخی با نقطه آغاز مشخص در سال ۱۹۴۸، بلکه نوعی منطق تاریخی-فضایی در حال تداوم است که رابطه میان قدرت، سرزمین و جمعیت را در یک چارچوب ساختاری بازتعریف کرده است. در این خوانش، ۱۹۴۸ نه لحظه پایان یک نظم پیشین، بلکه لحظه تثبیت یک الگوی جدید از سازمان‌دهی سیاسی فضا و جمعیت است؛ الگویی که قابلیت انطباق با شرایط تاریخی متغیر را در دهه‌های بعد حفظ کرده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بررسی وضعیت اسف‌بار زندانیان زن در ایران

وکلای تسخیری به ابزار تسریع اعدام معترضان تبدیل شده‌اند

اعتراف قوه قضاییه به اعدام دست‌کم ۳۹ زندانی سیاسی تنها در ۷۸ روز

Statement by More Than 150 Former Political Prisoners Opposing the Resumption of War

اعلامیه حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به اعدام، نه به سرکوب

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!