سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۶ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۶:۱۹

سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۶:۱۹

نه به جنگ!‎

زری: ایرانیان بارها نشان داده‌اند که در برابر فشار، تحمیل و تحقیر می‌ایستند. این سرزمین صاحب دارد؛ صاحبانش مردمی‌اند که بارها و بارها نشان داده‌اند که وقتی آزادی، عدالت و کرامت انسانی خود  را مطالبه می‌کنند، اجازه نمی‌دهند آینده‌شان با تصمیم‌های غارتگران رقم بخورد.
Getting your Trinity Audio player ready...

هر زمان و هربار که آسمان ایران تیره‌ شده، مقاومتی عمیق‌تر در آن  ریشه دوانده است.

از میناب تا کردستان، از هر شهری که صدای اعتراضش با گلوله پاسخ داده شد و از هر بیمارستانی که نباید میدان جنگ باشد، یک پیام مشترک به گوش می‌رسد: مردم این سرزمین تسلیم ظلم و زیاده‌طلبی اختلاسگران  وطنی و قداره‌‌بندان بین‌المللی نمی‌شوند.

وحوشی و کودک‌کشانی که با وعده‌های دروغین نجات، جسد نحیف دخترکان جنوب را زیر چکمه له می‌کنند، و به خانهٔ ما یورش ‌می‌آورند، نمی‌توانند رهایی بیاورند؛ نجات با بمباران، تهدید و ویرانی همراه نمی‌آید. این نجات چیزی جز تجاوز نیست؛ تجاوز به زندگی و کرامت انسان. کسانی که با شعار امنیت، ناامنی می آفرینند، نمی‌توانند خود را منجی بنامند.

ما شاهد بوده‌ایم چگونه اعتراض مسالمت‌آمیز با سرکوب پاسخ گرفته، چگونه صدای مطالبه‌گری با خشونت خاموش شده و چگونه سرمایه‌های این سرزمین به جای خدمت به مردم، صرف تثبیت قدرت و تحکیم انحصار شده است. این یک رخداد مقطعی نیست؛ یک ساختار است که سال‌ها بازتولید شده و امروز چهره واقعی خود را آشکارتر نشان می‌دهد.

با چه مجوزی شهرها هدف قرار می‌گیرند؟ با چه حقی بیمارستان، مدرسه یا خانه‌ای که پناه مردم است، در آتش می‌سوزد؟ هیچ قدرتی، داخلی یا خارجی، حق ندارد سرنوشت این مردم و زحمتکشان را  بدون اراده آنها تعیین کند؛ و سرزمینشان را به میدان معامله و تقسیم منافع بدل سازد.

ایرانیان بارها نشان داده‌اند که در برابر فشار، تحمیل و تحقیر می‌ایستند. این سرزمین صاحب دارد؛ صاحبانش مردمی‌اند که بارها و بارها نشان داده‌اند که وقتی آزادی، عدالت و کرامت انسانی خود  را مطالبه می‌کنند، اجازه نمی‌دهند آینده‌شان با تصمیم‌های غارتگران رقم بخورد.

روزی پرده‌ها کنار خواهد رفت  و  باید کسانی که امروز بر طبل «نجات» می‌کوبند، در برابر تاریخ پاسخ‌گو شوند؛ تا آن زمان یک حقیقت باقی می‌ماند: اراده مردم و زحمتکشان را نمی‌توان با آتش خاموش کرد.

ما  مردم ایران با هم، همبسته و استوار، فریاد می‌زنیم: این خاک فروختنی نیست، این مردم شکست‌پذیر نیستند. ما صلح می‌خواهیم، نه جنگ!

ما را به خیر شما امیدی نیست، شر نرسانید!

زری

تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند, ۱۴۰۴ ۱۱:۵۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تکنولوژی در میدان نبرد طبقاتی: از مارکس تا فاشیسم دیجیتال پالانتیر

آینده ناتو و ترکیه

بیانیه نهایی اجلاس اوراسیا اعلام شد  

جنگ ایران و مبارزه راهبردی در ایالات متحده آمریکا

تنهایی در زمانه آشوب

اعتصاب زندانیان قزلحصار در اعتراض به اعدام‌ها وارد دوازدهمین روز شد