سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۹ مرداد, ۱۴۰۵ ۲۳:۵۷

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۷

لوگو حزب توده ایران

حزب تودهٔ ایران: حملات جنایتکارانهٔ اسرائیل به لبنان برای برهم زدن آتش‌بس موقت و ادامهٔ جنگ برای نابودی ایران را بشدت محکوم می‌کند!

حزب تودهٔ ایران، ضمن تأکید مجدد بر این نکته که اعلام آتش‌بس می‌تواند گامی در جهت رسیدن به صلح پایدار باشد، معتقد است که باید تمامی تلاش‌ها را به کار گرفت تا در برابر نقشه‌های پلید دولت نتانیاهو برای برهم زدن آتش‌بس و کشاندن ایران و آمریکا به جنگی گسترده و خانمان‌سوز ایستادگی کرد. میهن ما در طی چهل روز بمباران‌های مداوم امپریالیسم آمریکا و دولت اسرائیل، خسارت‌های انسانی و مالی گسترده‌ای را متحمل شده است که ادامهٔ آن می‌تواند برای آیندهٔ کشور فاجعه‌بار باشد.
Getting your Trinity Audio player ready...

حملات جنایتکارانهٔ دولت نتانیاهو علیه لبنان پس از اعلام آتش‌بس میان آمریکا و جمهوری اسلامی، با هدف روشنِ برهم زدن روند مذاکرات صلح در منطقه، موج گسترده‌ای از محکومیت‌های بین‌المللی را به همراه داشته است.

بر اساس گزارش خبرگزاری‌های جهان و به گفتهٔ سخنگویان ارتش اسرائیل، این کشور در شب گذشته ۱۰۰ حملهٔ هوایی به لبنان انجام داده است که در پی آن بیش از ۲۵۰ نفر کشته و حدود ۱۲۰۰ نفر زخمی شده‌اند. جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، این حملات را «قتل‌عام» توصیف کرد و کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیهٔ اروپا، گفت: «اقدامات اسرائیل فشار زیادی بر آتش‌بس میان آمریکا و ایران وارد می‌کند. آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز تعمیم یابد.»

رهبران جمهوری اسلامی نیز ضمن محکوم کردن این جنایات دولت اسرائیل، آغاز مذاکرات صلح را منوط به برقراری آتش‌بس در لبنان اعلام کردند. بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، اظهار داشت  همان‌طور که نخست‌وزیر پاکستان نیز تصریح کرده است، توقف جنگ در جبههٔ لبنان یکی از اجزای تفاهم آتش‌بس میان ایران و آمریکا است و جنایات امروز رژیم صهیونیستی علیه لبنان نقض آشکار این تفاهم محسوب می‌شود. مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، نیز حملات دیروز و امروز اسرائیل به لبنان را «نقض آشکار توافق اولیهٔ آتش‌بس» خواند و گفت: «ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت.» آقای پزشکیان در شبکهٔ اجتماعی ایکس نیز حملات اسرائیل را «نشانه‌ای خطرناک از فریب و عدم پایبندی به توافقات احتمالی» دانست.

دولت نتانیاهو که از طرف سازمانهای بین المللی به جنایت و نسل کشی محکوم شده است، با هدف برقراری اسرائیل به عنوان «ابر قدرت منطقه» بزرگ‌ترین خطر برای صلح و آرامش خاورمیانه و جهان است. سیاست دولت نتانیاهو ادامهٔ جنگ  و ویرانی و گسترش دامنهٔ آن به ایران، با هدف نابودی میهن ما و عملی کردن سیاست تغییر رژیم و روی کار آوردن مزدورانی همچون رضا پهلوی است.

حزب تودهٔ ایران، ضمن تأکید مجدد بر این نکته که اعلام آتش‌بس می‌تواند گامی در جهت رسیدن به صلح پایدار باشد، معتقد است که باید تمامی تلاش‌ها را به کار گرفت تا در برابر نقشه‌های پلید دولت نتانیاهو برای برهم زدن آتش‌بس و کشاندن ایران و آمریکا به جنگی گسترده و خانمان‌سوز ایستادگی کرد. میهن ما در طی چهل روز بمباران‌های مداوم امپریالیسم آمریکا و دولت اسرائیل، خسارت‌های انسانی و مالی گسترده‌ای را متحمل شده است که ادامهٔ آن می‌تواند برای آیندهٔ کشور فاجعه‌بار باشد.

حزب تودهٔ ایران
۲۰ فروردین ۱۴۰۵
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردین, ۱۴۰۵ ۱:۵۴ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سقوط تاریخی مصرف مواد غذایی در ایران

کشتار زندانیان سیاسی در تابستان سال ۱۳۶۷ مصداق جنایت علیه بشریت است

سران کشورها و دولت‌های اروپایی پروژه شهرک‌ سازی اسرائیل را محکوم کردند

تفسیرها پیر می‌شوند

۲۸ امرداد سالروز درگذشت آذَر اَندامی

بیمه‌های اجتماعی قابل‌اعتمادترند یا طلا؟