سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۰ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۴:۰۷

یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۴:۰۷

اعتراض همگانی برای جلوگیری از فاجعه قتل عام زندانیان سیاسی در ایران

ما، بعنوان جمعی از نهادهای حقوق بشر ایرانی، اعدام این دو زندانی سیاسی را بشدت محکوم می کنیم و از تمامی نهادهای مدنی و حقوق بشر ایرانی و بین المللی و فعالین اجتماعی و سیاسی تقاضا می کنیم علیه این فاجعه حقوق بشری در ایران هر آنچه در توان دارند بکار گیرند.

از طرف سه تشکل مدافع حقوق بشر

بدنبال اعتراضات مردم به تقلب گسترده در انتخابات ریاست جمهوری و متعاقب آن دستگیری، زندانی، شکنجه و تجاوز و کشتار مردم توسط حاکمین ایران؛ اخیراً نیز دو تن از زندانیان سیاسی این وقایع به نامهای محمد علی زمانی و آرش رحمانی پور به اتهام محاربه و اقدام علیه امنیت ملی به جوخه های اعدام سپرده شدند و عده ای دیگر نیز با همین اتهامات در خطر اجرای حکم اعدام هستند.

همانگونه که در اطلاعیه های قبلی هشدار داده بودیم ؛ حاکمین ایران، برای ایجاد جو رعب و وحشت در میان مردم، در صدد وادار کردن زندانیان سیاسی به اعتراف تحت فشار و شکنجه و بدنبال آن به راه انداختن موجی از اعدام زندانیان سیاسی هستند تا بدینوسیله مردم را از پیگیری خواستها و مطالباتشان، بخصوص در اعتراضات احتمالی ۲۲ بهمن، منصرف سازند.

با توجه به کارنامه نقض گسترده، مستمر و برنامه ریزی شده حقوق بشر در ایران، حاکمین ایران در جواب به خواستها و اعتراضات مردم همواره سرکوب را به عنوان تنها ابزار انتخاب کرده اند و بدین خاطر اینبار نیز از به راه انداختن موج اعدام زندانیان سیاسی ، همانند سالهای ۶۰ و ۶۷، ابایی نخواهد داشت.

ما، بعنوان جمعی از نهادهای حقوق بشر ایرانی، اعدام این دو زندانی سیاسی را بشدت محکوم می کنیم و از تمامی نهادهای مدنی و حقوق بشر ایرانی و بین المللی و فعالین اجتماعی و سیاسی تقاضا می کنیم علیه این فاجعه حقوق بشری در ایران هر آنچه در توان دارند بکار گیرند.

ضمناً مهمترین راه جلوگیری از گسترش موج اعدام زندانیان سیاسی و جلوگیری از ادامه دستگیریها، شکنجه ها و محدودیتهای بیشمار اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از سوی حاکمین ، اعتراض گسترده و همگانی مردم به این فاجعه حقوق بشری در ایران و پیگیری سرسختانه ی خواستها و مطالبات مبتنی بر اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاقهای الحاقی آن و تقاضای آزادی کلیه زندانیان سیاسی و بازداشت شده گان وقایع اخیر از سوی مردم و تمامی فعالین اجتماعی، سیاسی، حقوق بشری و … در داخل و خارج ایران است.

سهشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸ برابر با ۲۰۱۰ ۰۲ Feb

فعالین ایرانی دفاع از حقوق بشر در اروپا و امریکای شمالی

کمیته دفاع از زندانیان سیاسی

کمیته گزارشگران حقوق بشر

تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن, ۱۳۸۸ ۹:۴۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در ستایش ایستادگی

به خاطر جنگ به وطن بازگشتم– بخش اول

۳۰ مه؛ روزی برای یادآوری زنانی که صدایشان جرم تلقی شد اما خاموش نشد 

بازتعریف «ضد امپریالیسم» در عصر جدید…

🎙 پادکست رادیو مرز: کمک رساندن | روایت کسانی که در جنگ به دیگران کمک کردند.

آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش