سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۰ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۳:۳۷

یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۳۷

سر گیجه در سیمای جمهوری اسلامی- ادامه تظاهرات روز قدس در بازی استقلال- استیل آذین

مردم تلویزیون رنگی دارند، اما این بازی سیاه و سفید پخش شد تا پارچه ها، بادکنک ها، دستبندها و دیگر نمادهای سبزی که مردم با خود به استادیوم برده بودند سیاه نشان داده شوند

 

گزارشی از ايران

دیروز بعد از ظهر مسابقه دو تیم فوتبال استقلال و استیل آذین نیز در استادیوم یکصد هزار نفره تهران برگزار شد. سیمای جمهوری اسلامی برای کشاندن مردم از خیابان به خانه و نشاندن پای تلویزیون، از پیش اعلام کرده بود که این مسابقه را از شبکه سوم مستقیم پخش می کند. مسابقه شروع شد و سیمای جمهوری اسلامی هم به وعده اش برای پخش مستقیم عمل کرد، اما فقط چند ثانیه! پخش مستقیم پس از چند ثانیه متوقف شد. گزارشگر بازی چنان به لکنت زبان افتاده بود که همه پای تلویزیون فهمیدند در استادیوم یکصد هزارنفره خبری شده است. یعنی همان خبری که صبح درخیابانهای مرکزی تهران شده بود. پخش مستقیم قطع شد و به جای آن مراسم حکومتی روز قدس درشهرستانها پخش شد. البته نه آن مراسم مردمی که مثل تهران در خیلی از شهرها برگزار شد، بلکه همان مراسم حکومتی که در محل نمازجمعه ها و با حضور نمازگزاران حرفه ای و همه هفته ای برگزار می شود. گزاشگر مسابقه هم هر ۱۰ دقیقه یکبار روی صفحه تلویزیون ظاهر شده و دلیل توقف پخش مستقیم را نقض فنی اعلام می کرد. بالاخره نیمه اول بازی تمام شد. با آغاز نیمه دوم، سیمای جمهوری اسلامی نمایش نیمه اول را نه بصورت زنده، بلکه بصورت “مرده” پخش کرد. مردم تلویزیون رنگی دارند، اما این بازی سیاه و سفید پخش شد تا پارچه ها، بادکنک ها، دستبندها و دیگر نمادهای سبزی که مردم با خود به استادیوم برده بودند سیاه نشان داده شوند.

کار به اینجا هم خاتمه نیافت. از ۴۵ دقیقه بازی، به زحمت ۳۰ دقیقه را نشان دادند. چرا؟ به این دلیل که باید آن بخشهائی که مردم علیه دولت و در حمایت از میرحسین شعار داده بودند حذف می شد. از این خنده دارتر آن که بخشهای زیادی از بازی با قطع صدا پخش شد. یعنی فقط بازیکنان را در حال دویدن در وسط چمن نشان می دادند، تا مبادا صدای مردم را مجبور شوند پخش کنند.

کار به اینجا کشیده است. نه کار فرمانده صدا و سیما “سرتیپ ضرغامی” بلکه کار کودتاچیان. از رنگ سبز می ترسند، از شعار می ترسند، از روز قدس می ترسند، خلاصه از مردم می ترسند. در فیلم بازی دیروز، فقط چند ثانیه ای مردم توانستند اطراف زمین چمن را هم ببینند. یعنی همان ردیف های اول استادیوم آزادی که پلیس مقابل آنها ایستاده بود و مرتب مردم را تهدید به توقف شعار می کرد.

تاریخ انتشار : ۲۹ شهریور, ۱۳۸۸ ۸:۴۷ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در ستایش ایستادگی

به خاطر جنگ به وطن بازگشتم– بخش اول

۳۰ مه؛ روزی برای یادآوری زنانی که صدایشان جرم تلقی شد اما خاموش نشد 

بازتعریف «ضد امپریالیسم» در عصر جدید…

🎙 پادکست رادیو مرز: کمک رساندن | روایت کسانی که در جنگ به دیگران کمک کردند.

آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش