سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۵:۰۹

شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۰۹

اطلاعیه مطبوعاتی شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) پیرامون موضع ما در قبال نشست برلین

ما اعلام می‌داریم که شرکت افرادی از سازمان، و نیز رفقایی از ما که به انتساب تاریخی به سازمان ‌شناخته‌ شده‌اند در نشست برلین و یا هر حرکت دیگر مشابه با مضمون این نشست، شرکتی انفرادی بوده و آنها در این مشارکت‌های خود هیچ‌گونه ماموریتی از سوی ارگان‌های رسمی سازمان ما نداشته‌اند.

شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) در جلسه نوبتی خود طی روزهای هفتم و هشتم آبان ماه، براساس مصوبات کنگره نهم با بررسی موضوع نشست برلین (سپتامبر۲۰۰۵) که با هدف تامین اتحاد بین فعالان سیاسی جمهوری‌خواه و مشروطه‌طلب پادشاهی برگزار شده است، موضع خود در قبال این نشست را به صورت زیر اعلام می‌دارد: 
۱- هدف مرکزی و مقدم سازمان در عرصه اتحادهای سیاسی-ایجاد ثقلی نیرومند از جمهوری‌خواهان دموکرات و سکولار و تامین اتحاد وسیع آنهاست، و بر این پایه، ما صرف هر نوع انرژی سازمان را در مسیرشکل‌دهی اتحاد جمهوری‌خواهان دموکرات و سکولار با مشروطه‌طلبان مدافع حکومت موروثی یا مشروطه‌طلبان مدافع حکومت دینی، امری نادرست می دانیم. 
۲- در مبارزه عمومی اپوزیسیون علیه جمهوری اسلامی که استبداد فقهی مشخصه اصلی آنست، ما بر تفکیک برنامه اجتماعی و سیاسی مولفه های اپوزیسیون از همدیگر تاکید داریم و بر ضرورت استقلال صف جمهوری خواهان دموکرات و سکولار نسبت به دیگر بخش های اپوزیسیون پای می فشاریم. 
۳- ما با تاکید بر تثبیت و تقویت روش و منش گفتگو بین جریان‌های سیاسی کشور که همواره موید و حامی آن بوده‌ایم و نیز دفاع از اتحادهای موردی ضرور بین مدافعان آزادی‌های سیاسی و مخالفان نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی با همدیگر که به باور ما یک نیاز سیاسی روز است، برآنیم که این دو، از یکسو نباید تحت الشعاع مرزبندی‌های سیاسی شفاف بین مولفه‌های متفاوت اپوزیسیون قرار گیرند و از دیگر سو نباید ابزاری برای توجیه اتحادهای جبهه‌ای بین مولفه‌های نا هم هدف باشند. 
۴- ما اعلام می‌داریم که شرکت افرادی از سازمان، و نیز رفقایی از ما که به انتساب تاریخی به سازمان ‌شناخته‌ شده‌اند در نشست برلین و یا هر حرکت دیگر مشابه با مضمون این نشست، شرکتی انفرادی بوده و آنها در این مشارکت‌های خود هیچ‌گونه ماموریتی از سوی ارگان‌های رسمی سازمان ما نداشته‌اند. 
۵- ما همه دوستداران سازمان و نیز همه جمهوری‌خواهان دموکرات و سکولار را به تمرکز تمام قوای خود پیرامون شکل‌دهی به اتحاد گسترده جمهوری‌خواهان دموکرات و سکولار فرا می‌خوانیم و از اعضای سازمان می‌خواهیم که همه تلاش خود را صرف اجرای سیاست‌های مصوب کنگره نهم سازمان “کنگره با خاوران” در عرصه تامین اتحاد گسترده جمهوری‌خواهان دموکرات و سکولار کنند. 

شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) 
هشتم آبان ماه ۱۳۸۴‌ 

تاریخ انتشار : ۸ آبان, ۱۳۸۴ ۱:۱۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چرا امریکا نمی‌تواند شهرهای موشکی ایران را نابود کند؟

* هیچ بمب‌افکنی نمی‌تواند کار زیادی علیه تأسیساتی که بیش از ۷۰ متر زیر زمین دفن شده‌اند انجام دهد. * مطابق ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا ایران هنوز حدود ۷۰ درصد از پرتابگرها و ۷۰ درصد از ذخیره موشکی خودرا حفظ کرده. * مجتمع موشکی یزد حدود ۵۰۰ متر در دل کوه‌های گرانیتی اطراف امتداد دارد و در تمام مدت جنگ عملیاتی باقی مانده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

چرا امریکا نمی‌تواند شهرهای موشکی ایران را نابود کند؟

جنگ ۲۷۰ میلیارد دلاری؛ ایران چگونه از سقوط اقتصادی گریخت؟

مورچه‌ی امیدوار و زمستان سیاه

از سالن والیبال تا راهروهای خونین بیمارستان؛ روایت یک مادر از عصرِ انفجار در لامرد

موج تازه سرکوب در هرات؛ وقتی بدن زنان به میدان نمایش قدرت تبدیل می‌شود

واقعیت تلخِ تجارتِ شیرین