سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ تیر, ۱۴۰۵ ۲۳:۰۶

جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۶

بیانیه جبهه متحد دانشجویی بمناسبت سالگرد راهپیمایی باشکوه ۲۵ خرداد

تظاهرات پی در پی مردم ... از همه اقشار جامعه خواه دانشگاهی، خواه کارگری، خواه دختر، خواه پسر، خواه فارس و کرد و ترک و غیره، خواه شیعه و سنی و سایر مذاهب، خواه سکولار، خواه اصلاح طلب و غیره و سایر اقشار تشکیل شده بودند، عزم قوی داشتند که به نتیجه ای برسند. تظاهرات که در سالگردهای دانشجویی، کارگری، مذهبی و غیره صورت می گرفت ... نشان می داد که جنبش سبز نیز سر سازش ندارد.

جبهه متحد دانشجویی

Getting your Trinity Audio player ready...

خردادماه، ماه سرنوشت بار دیگر فرا رسید. انتخابات ۲۲ خرداد سال ۱۳۸۸ یادآوری وحدت ۳ نسل از مردم ایران می باشد که برای آخرین بار نظام جمهوری اسلامی را آزمایش کردند که آیا با اصلاحات و انتخاب دولتی که تایید رهبری را ندارد تغییری در سیاست نظام بسود مردم پیش می آید یا این که باید دل به تغییر ساختار نظام داد؟ نتیحه شمارش آرا که حاکی از تقلب میلیونی نظام حکومتی بود، موجب راهپیمایی میلیونی مردمی در ۲۵ خرداد گردید که ثابت کند رای خود را به دولت فریبکار و وابسته رهبری و سپاه نداده است. در نتیجه جنبش سبزی که براه افتاد از سویی موجب ترس و وحشت حکومت و دولت جدیدش شد و از سویی دیگر به اهرم فشاری برای سران اصلاح طلب تبدیل شد تا به چانه زنی برای تعویض دولت بپردازند، اما چون حکومت کودتایی قصد آشتی نداشت دست به دستگیری، تیراندازی پراکنده و هدف دار برای ارعاب و کشتن مبارزان، شکنجه، زندانی کردن و اعدام وسیع زد. موج دستگیریها با استفاده از نیروی انتظامی، امنیتی، سپاه، بسیج و لباس شخصی ها چنان بود که علاوه بر بازداشتگاه ها و زندانهای موجود، مجبور به استفاده اماکن دولتی همچون وزارت کشور و نیز مکانهای غیربهداشتی همچون کهریزک و مشابه نیز شد که شرح جنایات آنها در سراسر جهان منتشر گردید.

هفته دیگر دومین سالگرد جنبش سبز خواهد بود: دو سالی که موجب گردید مبارزانی همچون فرزاد کمانگر، ندا، سهراب و … در خیابانها و زندانهای کشور جانشان را فدای رسیدن به آزادی و دموکراسی نمایند، دوسالی که همچنان فرزندان دلیر این آب و خاک امثال طبرزدی، مددی، جاوید تهرانی، ستوده، زیدآبادی، مومنی، بهاره هدایت و … هنوز در زندانهای رژیم هستند.

اما مگر این موج انسانی خواهان آزادی کوتاه می آمد؟ نه و آرمانش چنین بود: “کجاست مرگ، کدام مرگ؟ آزادی”. تظاهرات پی در پی مردم که اینبار رهبری را بدست جوانانی داده بودند که از همه اقشار جامعه خواه دانشگاهی، خواه کارگری، خواه دختر، خواه پسر، خواه فارس و کرد و ترک و غیره، خواه شیعه و سنی و سایر مذاهب، خواه سکولار، خواه اصلاح طلب و غیره و سایر اقشار تشکیل شده بودند، عزم قوی داشتند که به نتیجه ای برسند. تظاهرات که در سالگردهای دانشجویی، کارگری، مذهبی و غیره صورت می گرفت و هر بار تعداد بیشتری به زندان می افتادند و یا در خیابان کشته شده و یا اعدام می گشتند، نشان می داد که جنبش سبز نیز سر سازش ندارد. دستگیری بی سابقه سران اصلاح طلب همراه سایر گروه های سیاسی و افراد سرشناس همراه محدودیت برای دو کاندیدای انتخابات یعنی آقایان موسوی و کروبی از طرفی و کنار گذاشته شدن رفسنجانی و خاتمی از طرف دیگر، موجب گردید کنترل شعارهای خیابانی از سران اصلاح طلب خارج شده  و شعارهای متنوع هماهنگ با افکار گوناگون طیف وسیع جنبش سبز در جمعیتهای میلیونی با ندای بلند فضای خیابانها را فرا گیرد.

رژیم که راه خود را انتخاب کرده بود سرکوب وحشیانه را در پیش گرفت و به گمان خود جنبش را متوقف گردانید، ولی خیزش مجدد جنبش در پی بهمن و اسفند ۸۹ بدنبال جنبشهای منطقه نشان داد که دیگر نه تنها اصلاحات مردم را راضی نخواهد کرد بلکه خواهان تغییر ساختار نظام می باشند.

اینک به مناسبت سالگرد راهپیمایی باشکوه خرداد سال ۸۸، جبهه متحد دانشجویی از هموطنان عزیز درخواست می کند که در حد توانایی در همه خیابانهای وسیع شهرهای بزرگ ایران با دهانی باز و مشتهای گره شده شعارهای ساختارشکنانه را ندا دهند تا بر همگان روشن شود که دیگر مردم جدایی مذهب از حکومت را برای رسیدن به آزادی و دموکراسی تنها راه حل برای کل کشور می دانند. دهان باز و فریاد شعارها بدین منظور است که آرمان مورد نظر برای وحدت همگانی روشن شده و از سوء استفاده گروه های انحصار طلب که حکومت را برای قشر خاصی می خواهند، جلوگیری گردد. دهان باز برای این هدف است که دیگر جهانیان بدانند که فریب حکومتی همچون سال ۱۳۵۷ را که موجب کشتارهای وسیعی از مبارزان برومند کشورمان گردید، نخواهند خورد. مردم ایران آزادی و دمکراسی را شناخته اند و آن را با دهان و چشمانی باز برای همه آحاد و اقشار طلب می کنند.

زنده باد آزادی، برقرار باد دمکراسی، گسسته باد زنجیر استبداد

جبهه متحد دانشجویی

تهران – خرداد ۹۰

تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد, ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

امضای تفاهم‌نامه پایان جنگ، توافقات ابتدایی و مذاکرات ۶۰ روزه برای تحقق صلح پایدار

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایط کنونی و در آستانه مذاکرات شصت‌روزه، منافع ملی ایران ایجاب می‌کند که جمهوری اسلامی مذاکرات را با هدف دستیابی به صلحی پایدار، عادی‌سازی روابط با آمریکا و پایان دادن به خصومت ساختاری ادامه دهد و از گرفتار شدن در حاشیه‌ها و تلاش برای راضی کردن مخالفان مذاکرات بپرهیزد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پنجاه سال پس از هشتم تیر ۱۳۵۵؛ بزرگداشت حمید اشرف و یاران (روز جان‌باختگان فدایی)

چراغم روشن است

پنجاهمین سالگرد جان‌باختن حمید اشرف و یاران | طهماسب وزیری، محمود سیدی در گفت‌وگوبا مهرزاد وطن‌آبادی

تبارشناسی هویت، جغرافیا و ساختار سیاسی در ایران معاصر

وقتی زمین می‌لرزد و نابرابری می‌کُشد!

از قمرالملوک وزیری تا پرستو احمدی؛ یک قرن مبارزه برای شنیده شدن صدای زن