سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۰ تیر, ۱۴۰۵ ۱۰:۳۲

شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۲

لوگو دعوت همگانی

دعوت همگانی برای مشارکت در نشست دوم فرایند تدوین اصول و محورهای حداقلی برای حکومت

دعوت همگانی برای مشارکت در نشست دوم فرایند تدوین اصول و محورهای حداقلی برای حکومت در سامانه زوم - نوع حکومت، حاکمیت قانون، قوانين، جدايی دين از حکومت
Getting your Trinity Audio player ready...

اطلاعیه گروه فرایند تدوین اصول و محورهای حداقلی برای حکومت، مصوب شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت)

نشست دوم

فرایند تدوین اصول و محورهای حداقلی برای حکومت

دستور نشست:

  • مشخصات حکومت
    • متعهد به کشورداری در راستای آماج‌های مردمی
      • عدالت اجتماعی،
      • استقلال،
      • آزادی،
      • مردم‌سالاری (دمکراسی)
      • رفاه اجتماعی
      • توسعۀ اقتصادی
    • جدایی دین و حکومت از هم
      • جدایی دین و حکومت از هم،
      • تلقی مذهب به‌مثابۀ امر خصوصی افراد
    • نوع حکومت
      • جمهوری عرفیِ غیردینی و متعهّد به مبانی حقوق بشر و اصول دموکراسی،
      • تنها مرجع قانونیت و مشروعیت حکومت مردم ایران است و قوانین مصوب از سوی مردم ایران یا نمایندگان برگزیدۀ مردم ایران،
      • استقلال قوای سه‌گانه مقننه، مجریه و قصائیه،
      • انتخابی، دوره‌ای و قابل عزل بودن مسئولان،
      • تامین امکان دخالت مستقیم و دائمی مردم در اداره امور کشور.
    • حاکمیت قانون
      • قانون در این بحث بعنوان مفهوم مطرح است.
      • حاکمیت قانون عبارت است از برابری و مساوات در قانون و در برابر قانون و عمومیت داشتن و استمرار  قوانین..                
      • مشارکت همگانی در تنظیم روابط دولت و شهروندان  مشخصترین عینیت حاکمیت قانون است.
      • حاکمیت قانون علاوه بر برقراری نظم اجتماعی باید به ارزشه‌ایی که حاکمیت قانون در صدد دستیابی و حمایت از آنها نیز توجه داشته باشد.
      • حاکمیت قانون یک ارزش در کنار ارزش‌هایی مانند آزادی،عدالت و مشارکت سیاسی است.
    • قوانین
      • کلیۀ قوانین مصوب در کشور باید مبتنی بر حداقل‌های مندرج در منشور حقوق بشر و سایر میثاق های بین المللی در زمینه های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی باشد.
      • جز در مواردی که مردم از طریق همه‌پرسی مستقیما قانونی را تصویب کنند، تصویب کلیه قوانین فقط در صلاحیت قوه مقننۀ متشکل از نمایندگان برگزیدۀ مردم ایران است.
      • تصویب عضویت در میثاق های بین المللی حقوق مدنی و کیفری؛ تصویب عضویت در میثاق ها و قوانین مربوط به تراجنسیتی؛ و تصویب و عضویت در میثاق های بین المللی مربوط به پول شویی لازم است.

یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ (۲۸ آوریل ۲۰۲۴ میلادی)

ساعت ۳۰ : ۲۰ تا ۰۰ : ۲۳ به‌وقت ایران

ساعت ۰۰ : ۱۹ تا ۳۰ : ۲۱ به‌وقت اروپای مرکزی

                  

نشانی تالار مجازی در سامانۀ Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/88522427228?pwd=d0JiNFB2Um04Tk9icUVOcVN5MlRiZz09

Meeting ID: 885 2242 7228

Passcode: ۹۹۸۱۴۳

تاریخ انتشار : ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ ۷:۴۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چگونه می‌توان درگیری آمریکا و ایران در تنگه هرمز را حل کرد، قبل از اینکه کل تفاهم‌نامه را از بین ببرد؟

تریتا پارسی: هر دو طرف به وضوح در حال آزمایش خطوط قرمز یکدیگر هستند. اگر اختلاف صرفاً در مورد تضمین عبور ایمن کشتی‌های تجاری بود، کشتی‌ها می‌توانستند به سادگی از طریق خط کشتیرانی ایران عبور کنند. مشخصا تهران مانع استفاده هیچ یک از کشتی‌ها از کریدور شمالی نشده است. در عوض، اصرار بر استفاده از کریدور جنوبی بدون اطلاع ایران، به نظر می‌رسد برای به چالش کشیدن ادعای تهران مبنی بر اعمال حاکمیت بر تنگه هرمز طراحی شده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

فدراسیون بین‌المللی فوتبال، و شکست اعتبار عدالت!

چگونه می‌توان درگیری آمریکا و ایران در تنگه هرمز را حل کرد، قبل از اینکه کل تفاهم‌نامه را از بین ببرد؟

راهبرد برون‌ رفت از بحران اقتصادی ایران زیر بار تحریم‌ها و جنگ

به مناسبت سالگرد تجاوز اسرائیل به ایران

آخرین دادگاه قدرت…