سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۹ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۵:۴۴

شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۴

یر اساس پیش‌بینی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد

همان طورکه انتظار می رفت, که کیر استارمر رهبر حزب کارگر انگلستان بعد از ظهر امروز جمعه ۵ ژوئن , پس از استعفای سوناک نخست وزیر سابق, مورد استقبال چارلز سوم شاه انگلستان قرارگرفت و فرمان نخست وزیری خود را دریافت کرد تا کابینه خود را معرفی نماید و سپس چشم انداز حزب خود را برای آینده بریتانیا در سخنرانی در داونینگ استریت بیان نماید.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد, این یک شکست تلخ برای محافظه کاران بریتانیا است: بر اساس پیش بینی بی بی سی، حزب کارگر با کسب ۴۱۲ کرسی از ۶۵۰کرسی به وضوح در انتخابات عمومی پیشی گرفت. رهبر حزب کارگر استارمر نخست وزیر جدید بریتانیا شد. به گفته نظرسنجی مشهور جان کورتیس از دانشگاه گلاسکو، آنچه مسئول نتیجه روشن انتخابات است در درجه اول اشتیاق برای حزب کارگر نیست، بلکه ناامیدی از حزب حاکم قبلی است. سوناک سومین رئیس دولت حزبش, در آخرین دوره قانونگذاری بود که با رکود اقتصادی و افزایش شدید هزینه های زندگی روبرو شد.

بر اساس پیش‌بینی بی‌بی‌سی، حزب کارگر مخالف کیر استارمر به وضوح در انتخابات عمومی در بریتانیا و ایرلند شمالی پیروز شده است. این مرد ۶۱ ساله جانشین نخست وزیر ریشی سوناک محافظه کاراست که شکست سنگینی را متحمل شدند. بر اساس اطلاعات، حزب کارگر با ۴۱۲ کرسی به خوبی و با اقتدار از حزب حاکم جلوتر است. حزب محافظه کار ۱۲۱ کرسی دارد, بیش از ۲۰۰ کرسی کمتر از انتخابات قبلی.آنچه مسلم است در نتیجه انتخابات تردیدی وجود ندارد: تسلط ۱۴ ساله محافظه کاران به پایان رسیده است.

ریشی سوناک شکست را پذیرفت
سوناک نخست وزیر و رئیس حزب محافظه کار, شکست حزب خود را پذیرفت و صبح زود گفت که مسئولیت عملکرد ضعیف خود را به عهده گرفته است. نخست وزیر گفت: «حزب کارگر در این انتخابات سراسری پیروز شد و من با کیر استارمر تماس گرفتم تا پیروزی او را تبریک بگویم». او گفت: بریتانیایی ها در انتظار تغییرات احتیاط آمیزهستند”. اما کیر استارمر رهبر حزب کارگر در اولین واکنش خود به نتیجه انتخابات، وعده تغییر در کشور را داد. او در حوزه انتخابیه خود در شمال لندن گفت: “مردم تمایل خود را نشان داده اند, آنها آماده تغییر هستند.” او خطاب به مردم گفت: ” شما رای دادید و حال, زمان آن فرا رسیده است که ما نسبت به انجام برنامه های خود اقدام نماییم”.

کیراستارمر به راحتی در حوزه انتخابیه خود در هولبورن و سنت پانکراس پیروز شد. با این حال، در مقایسه با رای قبلی در سال ۲۰۱۹، او حدود ۱۷ درصد از آرا خود را از دست داد. که عمدتاً به دلیل سطح بالا و شگفت‌آور حمایت از یک نامزد مستقل بود که به وضوح علیه اقدامات اسرائیل در نوار غزه صحبت کرده بود.

لیبرال دموکرات ها و پوپولیست های دست راستی در حال افزایش هستند
این فقط حزب کارگر نبود که توانست کرسی هایی را از محافظه کاران در این انتخابات به دست آورد. به نظر می رسد که لیبرال دموکرات ها نیز به ضرر محافظه کاران به دستاوردهای قابل توجهی دست یافته اند. بر اساس پیش بینی، آنها ۵۸ کرسی خواهند داشت که تا کنون صاحب فقط ۱۱ کرسی بودند.. اد دیوی، رهبر لیبدم، گفت که حزب او در مسیر کسب بهترین نتیجه در یک قرن اخیر است.
همچنین به نظر می رسد که نتیجه این انتخابات شکستی ویرانگر و شکننده برای حزب استقلال اسکاتلند SNP بود. بر اساس شمارش آرا، آن ها توانستند تنها هشت صندلی مجلس را کسب نمایند.آن ها در انتخابات گذشته ۴۸ کرسی را در اختیار داشتند, به گزارش خبرگزاری بریتانیایی پی ای، نیکولا استورجن، نخست وزیر سابق اسکاتلند گفت: که امروز, “روز خوبی” برای حزب استقلال اسکاتلند SNP نبود.

از سوی دیگر، حزب راستگرای پوپولیستی اصلاحات بریتانیا به رهبری نایجل فاراژ، فعال برگزیت( طرفدار جدایی از اتحادیه اروپا)، احتمالا راضی خواهد بود. طبق پیش بینی ها، او توانست به چهار کرسی دست پیدا کند, اما همان طور که انتظار می رفت او موفق شد با نامزدی غافلگیرکننده‌اش، در نتیجه عملکرد ضعیف محافظه‌کاران سهم قابل‌توجهی از آرای رای‌دهندگان جناح راست رابه خود جلب نماید.

سوناک در طول مبارزات انتخاباتی نتوانست امیدواری هایی به وجود آورد
نتیجه پیش‌بینی‌شده تعجب‌آور نیست: نظرسنجی‌ها مدت‌هاست که یک پیروزی آشکار برای سوسیال دموکرات‌ها را پیش‌بینی می کردند در طول مبارزات انتخاباتی، سوناک که حزبش مجبور بود در زمان انتخابات با شکست‌ها و رسوایی‌ها و رفتار های غیرقانونی دست و پنجه نرم کند، به سختی توانست از پس آن بربیاید.

به گفته نظرسنجی مشهور جان کورتیس از دانشگاه Strathclyde در گلاسکو، آنچه مسئول نتیجه روشن انتخابات است در درجه اول اشتیاق برای حزب کارگر نیست، بلکه ناامیدی از حزب حاکم قبلی است. سوناک سومین رئیس دولت حزبش در آخرین دوره قانونگذاری بود که با رکود اقتصادی و افزایش شدید هزینه های زندگی مشخص می شد.
آغاز فعالیت دولت کیر استارمر

حزب کارگر در سال‌های اخیر در زمان رهبری “جرمی کوربین” به سمت چپ حرکت کرد، کیر استارمر توانست حزب را دو باره به مرکز سیاسیت بازگرداند. او همچنین علیه گرایشات ضد یهود در صفوف خود اقدام قاطعی انجام داد. در عین حال، توضیحات رهبر قبلی اپوزیسیون در بسیاری از زمینه‌ها مانند برنامه‌هایی برای نزدیک شدن احتمالی با اتحادیه اروپا مبهم باقی ماند. مفسران ساسی علیرغم رفتار ملایم او, پیش بینی می کنند که تغییر سیاست دولت در بریتانیا به سرعت انجام خواهد گرفت. به محض مشخص شدن نتیجه نهایی رسمی، انتقال قدرت صورت خواهد گرفت.
همان طورکه انتظار می رفت, که کیراستارمر رهبر حزب کارگر انگلستان بعد از ظهر امروز جمعه ۵ ژوئن , پس از استعفای سوناک نخست وزیر سابق, مورد استقبال چارلز سوم شاه انگلستان قرارگرفت و فرمان نخست وزیری خود را دریافت کرد تا کابینه خود را معرفی نماید و سپس چشم انداز حزب خود را برای آینده بریتانیا در سخنرانی در داونینگ استریت بیان نماید.

 

منبع: Tagesshow

 

تاریخ انتشار : ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ ۵:۰۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

۳۰ مه؛ روزی برای یادآوری زنانی که صدایشان جرم تلقی شد اما خاموش نشد 

بازتعریف «ضد امپریالیسم» در عصر جدید…

🎙 پادکست رادیو مرز: کمک رساندن | روایت کسانی که در جنگ به دیگران کمک کردند.

آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش

رفیق نازنین مان، داود عسگر پور عزیز بدرود

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…