سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۰:۱۴

دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۴

ماشین اعدام را متوقف کنید!

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور، اعدام اين نوجوان و اعدامهای دیگر را به عنوان اقدامی وحشیانه و ضد انسانی رژیمی درمانده که زندگی انسانها برایش کوچکترین ارزشی ندارد را بشدت محکوم نموده، از همگان دعوت میکند که برای متوقف کردن ماشین اعدام جمهوری اسلامی که بار دیگر به جان مردم ایران افتاده است در یک حرکت سراسری به مقابله برخیزند.

قوه قضائیه جمهوری اسلامی در یک اقدام سریع علیرضا ملاسلطانی نوجوانی ۱۷ ساله را به جرم قتل در شهرستان کرج در ملاء عام اعدام کرد. حال آنکه بر اساس معاهدات بین المللی که حکومت جمهوری اسلامی نیز از امضاء کنندگان آن است اعدام مجرمین کمتر از ۱۸ سال ممنوع میباشد.

مسئول عمده بوجود آمدن جو خشونت و ناامنی که در سایه آن چنین جنایاتی از نوجوانان سر میزند نیز خود حکومت ولی فقیه میباشد. این نظام در طول حیات خویش انسانهای بی شماری را بدون توجه به حقوق انسانی و شهروندی اشان اعدام کرده است. هدف از این اعدام ها اکثرا از میان برداشتن مخالفان و ایجاد جو ترور و وحشت برای عقب راندن صفوف اعتراضی مردم بوده است. نمونه بارز این مدعا اعدام هزاران تن از زندانیان سیاسی در تابستان ۱۳۶۷ میباشد.

بر اساس گزارش رسانههای دولتی و حقوق بشری در طول سه روز گذشته بیش از ۳۰ مورد احکام اعدام در زندانهای مختلف کشور از جمله زندان اوین، رجایی شهر، ارومیه، قزوین و وکیل آباد مشهد به اجرا در آمده که اعدام نوجوان علیرضا ملاسلطانی جدیدترین آن میباشد. جمهوری اسلامی که بیش از همیشه در حل مسائل و معضلات کشور درمانده است، بار دیگر از مجازات اعدام برای ایجاد جو ترس و وحشت بهره میگیرد.

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور، اعدام این نوجوان و اعدامهای دیگر را به عنوان اقدامی وحشیانه و ضد انسانی رژیمی درمانده که زندگی انسانها برایش کوچکترین ارزشی ندارد را بشدت محکوم نموده، از همگان دعوت میکند که برای متوقف کردن ماشین اعدام جمهوری اسلامی که بار دیگر به جان مردم ایران افتاده است در یک حرکت سراسری به مقابله برخیزند.

هیات اجرائی سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

مهندس کامبیز قائم مقام ـ مهندس بهمن مبشری – دکتر همایون مهمنش

سی و یکم شهریور ۱۳۹۰ برابر بیست و دوم سپتامبر ۲۰۱۱

info@iranazad.info

http://www.iranazad.info/

تاریخ انتشار : ۱ مهر, ۱۳۹۰ ۵:۰۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

در سطحی کلان‌تر از روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های موردی، می‌توان استدلال کرد که «نکبت» نه صرفاً یک رخداد تاریخی با نقطه آغاز مشخص در سال ۱۹۴۸، بلکه نوعی منطق تاریخی-فضایی در حال تداوم است که رابطه میان قدرت، سرزمین و جمعیت را در یک چارچوب ساختاری بازتعریف کرده است. در این خوانش، ۱۹۴۸ نه لحظه پایان یک نظم پیشین، بلکه لحظه تثبیت یک الگوی جدید از سازمان‌دهی سیاسی فضا و جمعیت است؛ الگویی که قابلیت انطباق با شرایط تاریخی متغیر را در دهه‌های بعد حفظ کرده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

Statement by More Than 150 Former Political Prisoners Opposing the Resumption of War

اعلامیه حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به اعدام، نه به سرکوب

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

رضا پهلوی و نقاب‌هایی که در باران گلوله فرو می‌ریزند

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

سی‌ودومین تحلیل هفته | گفتگو پیرامون بیانیه: نه به جنگ و خشونت؛ آری به صلح و آزادی | کیوان صمیمی، فرخ نگهدار