سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۸ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۴:۲۰

چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۴:۲۰

پایان کار کنگرهٔ هژدهم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

کنگره با رسیدگی به تمامی موارد در دستور کار خود، سندی با نام «فعالیت‌های سازمان تا کنگرهٔ ۱۹» را تدوین و تصویب کرد و منطبق بر روال همیشگی، اعضای شورای مرکزی، نهاد رسیدگی به شکایات و داوری (رشد) و کمیسیون نظارت مالی را برگزید. کنگره هم‌چنین قرارهایی مبنی بر بازتدوین اساس‌نامه و آیین‌نامه‌های مربوطهٔ سازمان را تصویب و جهت سازمان‌دهی اجرایی کردن آن‌ها به شورای مرکزی برگزیدهٔ خود واگذار کرد. گزارش تفصیلی کنگرهٔ هژدهم سازمان به زودی توسط هیئت رئیسهٔ کنگره منتشر شده و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

Getting your Trinity Audio player ready...

بدین وسیلهٔ به آگاهی عموم مردم، کنش‌گران سیاسی و رفقا، یاران و دوست‌داران سازمان می‌رسانیم، که کنگرهٔ هژدهم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) که به خاطر محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا به شکل مجازی برگزار شد، پس از برگزاری هشت جلسه، در روز یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹ (۲۵ اکتبر ۲۰۲۰ میلادی) به کار خود پایان داد.

دستور کار کنگرهٔ هژدهم سازمان، همان طور که پیش‌تر نیز به آگاهی شما رسانیده شده بود، تصمیم‌گیری پیرامون چند و چون کنش‌گری سازمان و مسائل مرتبط با آن، از جمله پیوند میان سازمان و حزب چپ ایران (فدائیان خلق)، بود.

کنگره با رسیدگی به تمامی موارد در دستور کار خود، سندی با نام «فعالیت‌های سازمان تا کنگرهٔ ۱۹» را تدوین و تصویب کرد و منطبق بر روال همیشگی، اعضای شورای مرکزی، نهاد رسیدگی به شکایات و داوری (رشد) و کمیسیون نظارت مالی را برگزید. کنگره هم‌چنین قرارهایی مبنی بر بازتدوین اساس‌نامه و آیین‌نامه‌های مربوطهٔ سازمان را تصویب و جهت سازمان‌دهی اجرایی کردن آن‌ها به شورای مرکزی برگزیدهٔ خود واگذار کرد.

گزارش تفصیلی کنگرهٔ هژدهم سازمان به زودی توسط هیئت رئیسهٔ کنگره منتشر شده و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

با امید به پیش‌برد بهینهٔ وظایف‌مان 

یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹ (۱ نوامبر ۲۰۲۰ میلادی)

دبیرخانهٔ شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۱۱ آبان, ۱۳۹۹ ۵:۰۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

عکاسی صحنه‌پردازی‌شده؛ از بازآفرینی واقعیت تا بیان مفهومی

 ایتمار بن گویر، وزیر امنیت اسرائیل خواستار «کشتارهای هدفمند هر شب» در نوار غزه شده است 

بن بست راهبردی آمریکا، تحولات منطقه ای و سناریو های پیش رو

اعتصاب هشداردهنده کارگران، بنادر دریایی را تا حد زیادی فلج کرد

کمدی الاهی یا کمدی انسانی؟ بالزاک و دانته

«نفوذ» اسم رمز امنیتی‌کردن جامعه